osammanhängande


Jag känner att bloggen inte är prio ett i vardagen längre. Med två heltidsjobb, alla vardagens onda måsten så ligger familjemys högst upp på listan.
I helgen däremot så är Leo hos sin mormor och morfar och jag och Markus jobbar. Markus har morgonskiftet mellan 6-18 och själv jobbar jag 13-22. Så idag kom mormor och morfar och hämtade upp oss, skjutsade mig till jobbet och sen tog dom med lillprinsen till Piteå. Jag har ringt hela TVÅ gånger (emot mina principer) och kollat läget och Leo hade, som förväntat, skött sig exemplariskt.

På tal om lillprinsen har han blivit så oerhört stor. Han förstår det mesta man säger. Han vet vart man borstar tänderna, när han har bajsat klart går han till toaletten för att få blöjan bytt. När han har ätit klart så klättrar han upp på toalettstolen och håller handen under tvålpumpen, han får lite tvål och kan få tvåla in händer (mer eller mindre) själv. När man frågar om han är trött, och han är det, går han självmant till sängen. Börjar det vankas mattider så går han till köket och säger "äta", är han törstig så går han till diskbänken och pekar mot kranen och säger "dricka".
När man frågar om han är stark så knyter han händerna och tar i så han skakar:-), han vet vart magen, näsan, munnen, händerna, fötterna, huvudet och ögat (öjat) är.
Gör han illa sig tar han sig ofta där det gjorde ont och säger "aj". Alternativt så slår han sig själv och skriker "aj". :-)
Det har dessutom kommit en hel del nya ord på slutet!
Han är i en riktigt härligt ålder :-)

Kamerasladden är hittad med nu är båda kamerorna utan batteri så det blir inga bilder idag heller!

Det kommer kännas minst sagt konstigt att inte vakna upp till Leo ljuva stämma. Oftast som alltid vaknar jag av att han står i sängen och ropar "hoppa, hoppa, hoppa" och hoppar runt i sängen. Kan man bli annat än glad då?!
Iaf så är hemmet städat, tvätten är vikt, tvättkorgen är tom... Dvs jag kommer inte ha ett juta att göra här hemma. Ska jobba lite innan jag går i sängen, sen åker jag nog in lite tidigare imorgon och gör klart det sista mf för januari.
Sen åker markus och hämtar hem pojken imorgon när han slutar jobba! Så dagsordningen är återställd på måndagmorgon:-) Då väntar en familjedag. Sorhandling står på schemat och inte så mycket mer!

Det blev ett väldigt osammanhängande inlägg om allt och ingenting. Men det får ni ta! :-)

Nu ska jag jobba lite och sedan ställa alarmet på en behaglig tid. Sedan man fick barn har jag blivit lite mer av en morgonmänniska än en kvällmänniska och jag har lite dåligt samvete om jag sover längre än till nio!

Nåja, god natt :-)

Tips




Vet någon vänlig själ av antingen en foundation eller ett ganska täckande puder som håller hela dagen?




Jag ursäktar den dåliga uppdateringar och lovar att återkomma med en full rapport efter helgen. :-)


RSS 2.0