Dessa oundvikliga faktum


Ah, jag har nu nått det oundvikliga faktum att sommaren har lämnat oss för att maka plats åt hösten.. Vilken besvikelse! Vädret har varit kass, fast å andra sidan har jag jobbat för de mesta & när jag väl haft en ledig dag så har regnet öst i backen. Nog är livet förjävla härligt?!
Aja, vi får väl trösta oss med att det har är tiden for some love..I höstmörkret under en filt framför en film med sin älskling??

Dagen andra oundvikliga faktum är att jag ska börja skolan. Nu är det alltså klart! För den som undrar blir det Lärarutbildning med inriktning på förskola och förskoleklass. Jag var och fixade allting idag & är numera registrerad.. Damn, att tiden går fort. Dags att börja blicka framåt!

Oj oj, jag har varit ledig alldeles för länge nu.. börjar nästa krypa på väggarna! Vet inte riktigt vad jag ska använda all den här lediga tiden åt. Känns bra att man är back in buisness imorgon. Först skola, sen jobbar jag stängning..

Det var väl ungefär så har mycket man får ut på ett ark om man summerar min dag.. (mycket mer till liv har jag faktiskt inte) Så nu ska jag ta tag i filmletandet på lite seriösare plan & sluta ordbajsa. En bra film? Nån? Nähä.. markus skulle fixa chips och dip på vägen hem från jobbet & jag skulle stå för filmen till kvällens myskväll.
Nä, tummen ur.. nu är han snart här.

Bättre att vara ute på hal is & ha de glatt än att stå i lera & sörja! /L

(norr)baggarna


Helgen bestod av en mini-semester i norska saltströmmen.. det var helt okej bortsett från ohyran.  Det var kryp precis över allt när man skulle gå och lägga sig. Så kring halv tre på morgonen, ringde vi och väckte campingvärden som kom dit på en gång & kunde konstatera att det där var en insekt som INTE hörde hemma i norge..så utan protester packade vi ihop allt pick & pack & flyttade till en annan stuga.  Och fick en hel (??) natss sömn. Och pengarna tillbaka! Jag hann ju så klart bli biten i sömnen.. Där sov jag en hel natt. Fear Factor släng er i väggen!!
Självklart så var de en krigare som hade åkt snålskjuts till sverige i väskan, bara hoppas att han är den enda.. Less!



Dessutom fick jag besked att jag kommit in på distansutbildningen också.. Nu fick jag beslutsångest! 
De blir ett senare beslut.. nu ska jag & betala våra räkningar sen ska jag ta cykeln till bergnäset & "luncha" med älskling!


keep diggin' /L


ledigt


Då var det ny vecka igen.. Och jag är ledig ända till fredag, vilket känns gudomligt.
Igår så var jag på stan en sväng med Stina och lunchade. Hann även med lite ärenden.. Fick ett brev här om dagen med en check som jag löste in igår. Inte helt fel med lite extra pengar!!
Idag vakande jag klockan åtta och tog tillfället i akt och steg upp. Satte igång en tvättmaskin sen gick jag och la mig i sängen igen och löste korsord. Tvättmaskinen går i ett och jag ska precis börja diska.. sen städa.

Lite senare hade jag även tänkt hinna iväg och handla lite till middagen, hade faktiskt tänkt laga (!!!) mat.. de var inte igår!! Vårat kök har inte varit i bruk på hela sommaren, förutom som omlastningscentral för pizzakartonger & dylikt. Det återstår att se om ugnen har rostat igen.. chansen finns där..


...nä, nu tjuter tvättmaskinen att den är klar, så jag ska ta hand om det & lasta den igen. Sen ska jag kolla om det finns nån bra film att se ikväll.. för då äre mys för hela slanten med markus.

Ny dag, nya möjligheter. /L

Balkonghäng



Jag var tvungen att hänga med trenden och skaffa mig en blogg.. Så nu ska jag bli bloggare på heltid!

Idag kom jag hem efter en lugn dag på jobbet, så överraskades jag av finbesök av Emma & Linda. Så det blev balkonghäng för hela slanten som bestod av skitsnack & kedjerökning. Riktigt trevligt!

I veckan körde jag en lite onsdagsfest med Stina & Hanna från jobbet, vi hade nå jävulst trevligt. Lite jobbigare blev det dagen efter på jobbet.. men jag överlevde.

image2image1image3


Nu ska jag snart börja runda av och leta mig mot sängen, ska jobba öppning imorgon sen är jag ledig en hel vecka. Iofs så är drar nolleperioden igång på onsdag, ska bli spännande! Vi får väl se hur allt de där löser sig när jag har bråkat klart med csn, jag är hyfsat less dem!! Bara tjorv. Man tycker ju som att alla som jobbar där ska ha samma regler och punkter att följa, men tydligen inte eftersom jag har fått två helt olika uttalanden om vad som gäller. LESS. Aja, den som lever får se..

Time is money. /L


RSS 2.0