jamen JA, grattis..


....till hanna (snuffsan) som blir myndig idag!!
... och till mig själv & markus som fick lägenheten, så nu ska vi bara skriva kontrakt & sen ringa banken för kontantinsatsen.

Fy fan vad bra det känns! Och det bästa av allt.. vi flyttar 1 december. Hell yeah!

Känner mig dock mycket piggare idag.. hoppas det håller i sig. Imorgon ska jag fara hem till mamma & pappa & kurera mig där istället.

sick and tierd..


.. i bokstavlig betydelse & på att behöva vänta.
Det har varit en grymt lång helg & bara hoppas att resultatet blir vad vi hoppas på. Nu kan det omöjligt vara länge kvar... HOIJA!

Nä, nu ska jag lunka tillbaka till sängen & krypa ner med min bok, utvecklingspsykologi & vänta på de förbaskade samtalet.


Dispyt i kvantumkön


Nu är det äntligen bara hålla tummar & tår. Hoppas verkligen!

Aja, avslutning på skolan imorgon.. känns ruskigt tråkigt. Jobb ihelgen känns ännu värre & även måndag som känns förjävligt. Ska bli förjävla skönt att vara "ledig" på tisdag!

Hur som helst var jag & handlade på kvantum idag till avslutningen. Det var rätt mycket folk & kön var lång. Efter många om & men nådde jag kassan & lastade upp mina varor (3 glasspaket, strutar, strössel, potatis & en o,5l coca-cola) på bandet. Så hör jag en mansröst säga "Ja, de blev inte särskilt seriös handling" varpå hans fru ser frågande ut & han tillägger "jag menade inte för oss". Så jag vänder mig om & gubben ler mot mig. Jag blängde lite och svarade sedan med "Vi ska ha avslutning på min skola, jag tror inte att (kollar i hans vagn) broccoli & sparris gör någon dundersuccé hos mina 6-åringar" och ler tillbaka. Gubben blev ruskigt generad & stirrar ner i golvet.
Ja, vad fan har folk med vad man handlar? Vilken jävla sak att kommentera de någon annan handlat. Fy skämms.

Nä ni, det luktar som att något bränner på plattan.. Fan för att laga mat den här tiden..

PS, Har fått vakta tungan i två veckor. Så jag var bara tvungen att svära-av-mig. !"%(#&¤=#"/"((("&#%!=!(#&#%!. DS.


forstoringsglas, stress & mögel

Ja, då vare ny vecka.. Markus jobbar kväll.. & det suger! Då måste jag på fullaste allvar laga mat när jag kommer hem, och det är så tråkigt. Speciellt när man är vrålhungrig. Dagens middag bestod av ostkrokar, karra & nötter. Ja, vilken fantasi. Vad gör man inte för att slippa laga mat?

Nåja, veckorna bara flyter på, som vanligt är det mycket att göra & lite tid. Tyvärr så blir vissa lidanade.. men de lovar jag att jag ska gottgöra! :-]
Idag fick jag stressa med bussen efter praktiken & stressade in till stan där jag mötte upp min bättre hälft (mackan) och gick på en lägenhetsvisning. Ah, lägenheten var helt okej.. not more or less. Vi ska på en annan visning på torsdag på Östermalm, den verkar ruskigt lovande! Kan inte bara någon ge oss en lägenhet?
I början var det spännande och roligt att gå på visningar.. nu börjar lägenheterna se likadana ut & spänningen att rota i skåpen (för att kolla förvarsutrymme) efter roliga/sjuka grejer är som bortblåst.
Jag vill ha en lägenhet nu, tack!!

Nä, gott folk.. sluttramsat för idag. Jag ska ta mig till köket & laga lite lunch åt mig & min trolovade till imorgon. Sen ska jag krypa ner i badet med läxböckerna. Slut möglat för idag/L


SUCK!


Ja, då var min första vecka på praktiken avverkad. Är på skolan i Bensyn (1 mil bort) och självklart som den hurtbulle man är har man ju cyklat. Lite tröttsamt! Aja..
Jag trivs då som fisken i vattnet & det kommer nog bli tungt att lämna alla charmiga barn på fredag! 

är faktiskt ledig idag, men hur som helst kommer det nog inte blir så mycket fritid idag. Det finns ca. 1500 grejer som står med på min måste-göra-lista. SUCK!

Nä, känns som att det är dags att ta tag i det här & börja beta av lite saker. Börjar iaf strömma in lite betyg på uppgifterna sen förra kursen, kanske allt slit lönade sig iaf. :-]


På återseende/L

Middagsdejt


Ja, då har min sista lediga dag nått halvlek.. Och har såklart skjutit upp allt som behöver göras hela veckan. Och nu har jag helt enkelt inte längre tid. Så, det får bli någon annan gång.

Idag har dagen spenderats framför tvn/datorn som veckans alla andra dagar.. Nåja, inget dåligt samvete över de. Har haft ett par tuffa veckor bakom mig, som jag överlevde (mer eller mindre helskinnad). Och har att se framemot några tuffa veckor till. Jag går på praktiken på måndag och två veckor framåt. Och självklart har jag tagit på mig att jobba på helgerna.. Så, SÅ mycket till liv kommer jag att ha. Så det gäller att ta tillfället i akt, så i eftermiddag blir det en middagsdejt med min pingla hanna. Det ska bli mysigt med lite skitsnack och skvaller (på högnivå) under lite gomat.


Och ett litet plus till desperate housewifes & greys anatomy som är i gång med nya säsonger. Nu vet ni vart mina lediga dagar spenderas ;]


Nåja, dags att börja göra sig iordning.. Här blir de minsann inga barn gjorda. /L

feed up/the end

Det är då mycket som ska ses innan ögonen trillar ur och mycket som ska höras innan öronen trillar av.

Just nu (läs alltid) känner jag mig jävligt feed up med allting. Jag förstår verkligen inte.. hur kan det i slut ändan alltid vara mitt fel, rättare sagt hur fan kan allt vinklas och i slutändan bli mitt fel? Ah, märkligt.. det är det iaf slut med från och med nu. No, mercy!

Idag åker Ozzy.. hoija.

Nu ska jag gå ner till kiorran och köpa godis, det förtjänar jag!



RSS 2.0