6.

Glada beskad idag.. fan vad nice med lite extra stålar på kontot varje månad! Jag ansökte om studiebidraget i tron om att jag jobbade för mycket.. men hör och häpna, jag fick hela bidraget. Inte fan är det illa!

Markus gör mig så lycklig. Jag är så lycklig. VI är så lycklig! ÅÅÅÅÅÅÅH


Onyttig goin' nyttig

Ställde faktiskt väckarklockan idag på 8.30, var redan vaken när den ringde. Så jag klev upp och satte mig framför datorn och gjorde lite skoluppgifter och lämnade in våran gruppuppgift. Tanken var att jag skulle vara hurtig idag och gå till jobbet.. men nja, lär ju inte hända. Min entusiasm försvann och jag insåg bekvämligheten med att ta bussen istället. Vi får allt se, måste iaf förbi polisen och fixa ett utdrag ur belastningsregistret och sedan posta mitt brev. Så jag måste hur som helst börja dra mig från datorn på ett tag.
Jag och Markus har inlett en ny regel, inget godis på veckodagarna med start förra veckan. Men då var de faktiskt påsk och markus var borta.. så under skärtorsdag fick jag faktiskt köpa ett påskägg! Men annars har jag hållt de, markus har inga problem.. utan det är jag som har ett smått beroende för allt som heter coca-cola, chips, godis. Men det går bra, eller det går iaf.
Det känns ju ruskigt surt att veta att när jag stämplar in på jobbet så stämplar markus ut.. snacka om att gå om varandra. Suck!
Sen måste jag bara skriva att jag och markus ska fara och skaffa träningskort här någon dag.. Det behövs om man, som vi, legat på latsidan i 2,5 år! Det ska bli kuuuul!!!

Nä, nu ska jag stänga av den här datorn och logga in på markus dator istället och uppdatera min telefon med en ny mp3-lista med lite sköna låtar.. så kanske, kanske jag tar en prommis till jobbet idag. Den som lever får se! /L


Avklarat

Ja, då var tentan avklarad. Kan inte säga att jag gått och gruvat mig inför den, än mindre pluggat. Den var inte speciellt svår, och om man hade pluggat så hade man nog kunnat göra riktigt bra ifrån sig. Men så var det ju inte i mitt fall.. så vi får allt se hur det där gick. Förmodligen inte så jätte bra! Men jag är så otroligt less skolan och vill inget hellre än ha sommar så jag får lite semester, iaf från skolan.

Hur som haver är påsken över och markus är hemma igen. Det är härligt! Och som ett litet plus i kanten har han morgon vecka vilket betyder att vi har tid över att rå om varandra. Eftersom tentan inte riktigt tog fullt så långt tid som planerat hade jag tänkt hinna göra alla mina måsten innan markus kommer hem från jobbet så att jag har en "ledig" kväll sen. Dels så ska jag skicka efter ett utdrag från polisregistret vilken jag måste ha på praktiken på måndag, sen betala räkningarna, skicka in våran gruppuppgift och hinna med att städa.

Annars händer det inte så mycket här, jobb tors-lör.. stängning. Det ska nog gå bra det också. På måndag drar praktiken igång.. och tre veckor framåt. Känns väl lite sisådär måste jag erkänna. Aja, det blir vad man gör det till. Insåg just att jag är dubbelbokad på måndag, dels ska jag på praktik sen så jag dessutom jobba k (14-22) Det går ju inte ihop.. Less! Måste ta och kolla på det där.

Nä, nu är det dags att ta tag i räkningarna. På återseende/L

inaktiv

Nu har jag varit lite inaktiv de senaste dagarna, så det är dags att ge mina kära läsare en uppdatering från Öm!
Så här kommer den. Ihelgen var vi och rantade runt i jakt på golv och tapeter. Så det blir att sätta igång projekt sovrum inom kort.. typ helst nyss!

I veckan har jag bara legat på soffan och plöjt varje tänkbar serie. Idag, känner jag mig hur pigg och kry som helst. Så idag har jag tagit mig an projekt storstädning och tvättning. Det var då verkligen på tiden. I morgon är jag tillbaka i vardagen och stänging står på schemat.

Ihelgen är det påsk, jag jobbar.. as usual. Men jag ska nog klara mig iaf.. eller? Idag åker Markus till byn och kör skoter.. och jag blir ensam till.... söndag? GOSH! Jag lär ju dö av tristess.
Vilken tur att jag har världens sötaste mamma som uppmanade mig om att påskharen skulle besöka mig även detta år, lovely! Tacka gud för att någon kommer ihåg min under dessa helger..

Åh, vad jag vill ha svar. Den här väntat är helt olidlig. Det skulle vara så skönt att få det överstökat.. och veta! Gah,, nä, nu ska jag slita mig och ta tag i städningen. Ikväll hittar du mig i soffan framför 3an. Tack för mig. /L

inte de bästa förutsättningarna och bäddat för katastrof


Vilken förbättring! Idag bloggar jag EFTER att jag skrivit mina skoluppgifter (iofs gick jag igenom min dagliga favorit-lista för att se om det hänt något intressant sedan igår kväll, men fortfarande jag BLOGGADE inte) Det går framåt.. med små, små steg.
Mina fältstudier inför kommande praktik är överstökade och jag tog mig ur de hela med livet i behåll.. så jag antar att jag ska vara glad. Inte med de bästa förutsättningarna lämnade jag hemmet igår klockan halv nio. Väskan fullproppad med material och ute kläder, i jackfickan vilade tryggt vagbeskrivningen jag skrivit ut från hitta.se, och med förväntningarna tyglade (likaså morognhumöret). Efter att ha svurit om de blöta vädret hela vägen nådde jag min destination 7 minuter senare, 23 minuter tidig. Så, jag gör som man alltid gör om man är pinsamt tidig.. fördrev tiden med att vandra runt i kvarteret och kolla in grannskapet. Efter att jag samlat nog mod styrde jag stegen in genom dörren, där möttes jag av en fröken och talade om att jag var den efterväntade studenten och att jag sökte Eva. Tillbaka fick jag en väldigt frågande min, så jag frågade om jag hamnat rätt. Svaret var så klart nej, så jag visade henne kartan och vi kunde konstatera att det var kartan det var fel på, inte mina kartläsningsskills. Så jag fick en vägbeskrivning av den trevliga tjejen och styrde kosan åt andra hållet.. jag ringde till praktikplatsen och förklarade missödet och meddelade om att jag gjorde mitt allra högsta knop men att jag trots det kanske skulle bli någon minut sen. Det var i panikångest som jag for fram och tillsist hamnade rätt.. svetten rinnande och fötterna sjöblöta. Dagen var ju upplagd för katastrof, men turned out to be pretty good.

Idag satt vi och pysslade och någon slog in ett paket för en födelsedag som skulle ta rum på kvällen, så ledde diskussionen in på stjärntecken. Och jag skulle förklara att personen i fråga som fyllde år var född i fisken (det kallas onödig kunskap att veta sådant), mitt in min förklaring avbryts jag: "Men hur ska han då kunna öppna paketet?". Så jag gjorde mitt yttersta för att göra mig förstådd vilket dock inte visades vara nog då jag avbröts igen av samma barn: "Men lever han i ett akvarium då, eller?" ÅH, vad jag älskar detta yrke.. man måste bara älska dom.

Nä, nu ska jag gå och lägga mig för att orka med morgondagen, jobb ett par timmar och sedan heldag med pluggningen för att bli klar till examination och såklart möte! Det här blir en välbehövlig sömn... se senaste nätterna har sömnen lyst med sin frånvaro och den bristande sömnen  har gjort sig påmind de senaste dagarna.. åldern tar ut sin rätt. Sov gott/L


Ensam och vilse i sin egen stadsdel


Vi lämnar veckan som var bakom oss och tar nya tag.. måndag.. igen.
I helgen var vi utanför Boden och körde skoter,grillade och drack. Ja, frågan var om det skulle bli ett vinglas eller en vinflaska? Ja, det slutade med en vinflaska och lite där till.. Jag hann även med att förfrysa mina fingrar och markus skaffade sig en bula i form av en extra skalle.. Ja, men trevligt hade vi iallafall. Igår var man mera sliten och efter att markus for på jobbet somnade jag på soffan, vaknade halv fyra och la mig i sängen. Vaknade alldeles för sent imorse, gick upp och träffade Z på skolan för att göra lite nytta! Efter de begav jag mig mot stan för att leta reda på min praktikplats (där jag förövrigt ska infinna mig imorgon 09.00). 45 minuters senare var jag vilse.. sjöblöt och iskall om fötterna.. och inte närheten något klokare om vart fan den där förskolan ligger. Så jag bestämde mig för att börja leta mig hemåt. Väl hemma tog jag tag i städandet och hade bara kvar att dammsuga vardagsrummet och toaletten när dammsugare går i strejk.. vägrar suga! Förbannade jävla skiiiiiit... efter att ha undersökt saken lite närmare inser jag att det är påsen som är för full och måste bytas. Skulle byta skiten när jag inser att jag kartongen står tom.. typiskt! Måste ge mig in i dammsugar-påse-djungeln imorgon. Det är INTE lätt! Efter mitt missöde med städningen bestämmer jag mig för att sätta mig med att skriva in uppgiften jag och Z gjorde idag på dan.. Jo, men tur att man inte skriver slarigt.. jag får gissa mig till varje ord. Vilken jobbig dag.. veckan kommer garanterat fortsätta i samma tempo. Alla inlämningar ska vara inne på fredag. Jag ligger risigt till, oj vilken dejavú- känsla... Kan någon sälja mig lite självdiciplin??? Istället för att skriva uppgiften sitter jag och bloggar, dålig stil! Nu äre skärpning. Nu ska jag hinna göra något innan jag måste börja bege mig mot sängen.. blir en TUNG dag imorgon. Om jag hittar dit nu vill säga=)

Sviktande självdiciplin

Då var det paus i TopModel, så jag tar mig tid att skriva en rad eller två.

Har haft seminarium idag, det gick fin fint. OCH det bästa av allt, min todo-list börjar krympa.. härligt att uppgifterna på lappen som hänger på kylskåpet börjar krympa. Vilken känsla det är när man får gå och kryssa för en uppgift!

Hur som haver har jag karln på annan ort, närmare bestämmt i Umeå på kurs med jobbet. Så jag tvingas att spendera resten av kvällen, och natten för den delen alldeles själv.. nåja, han är tillbaka imorgon. Ska nog överleva.

Imorgon ska jag vara dagschef från 12, och kvällschef.. Så det lär väl bli lite smått kaotiskt att inte ha en dagschef som sköter överlämningen. Men, det ska väl gå det också, som den stjärna man är. Ha ha!

Nä, det var väl det.. kort summering skolan går trots (min sviktande självdiciplin) bra, lika så jobbet.. och bäst av allt, det kommer en FET lön efter denna månadsslit. Nice

Nu börjar Top Model om.. sen bär de av till sängen. PUSS på min Markus.. min älskade ängel. Han är saknad..


Dirty


Ny vecka, nya tag! Har jobbat stägning ihelgen, har haft en på upplärning.. men trots detta så gick det ganska smärtfritt. Kanske ingen toppplacering, men igår var därifrån 22.20, alltså bara tjugo minuter senare än avtalad tid.

Markus ställde som vanligt upp och hämtade mig på storheden. När vi kom så skulle markus visa mig några roliga klipp han hittat, det hela slutade med att vi såg alla filmer på alla 14 sidor.. ja, tillsist skrattade vi så vi grät.. skadeglädje är den enda sanna glädjen. Så sant som det var sagt=) Och till råga på allt så blev det ju alldeles för sent.. så när väckarklockan ringde halv nio imorse, så igonorerade jag den och sömnade om.. till min glädje ringde markus och väckte mig och guidade mig upp ur sängen och parkerade mig framför datorn. Där mitt marratech möte drog igång 8minuter senare.

Så, nu är jag klarvaken.. so, time to get dirty /L

Lite låtar som är ett MÅSTE på listan
Akon -  Sorry, blame it on me
Wyclef Jean feat. Akon Lil Wayne Nia - sweetest girl (dollar bill)
Nomy - fuck you all good night
Timbaland feat keri hilson - scream
Everlast - Black Jesus


RSS 2.0