"Sova gör man i graven"....

... så sant som det var sagt!


Nu börjar mitt tålamod att tryta. Det värsta jag vet är människor som inte tar ansvar för sig själv.. Jag blir så jävla förbannad över sådana som bara flyter med & aldrig gör något själv utan överlämnar allt på alla andra. Nä, jävla trött, spyless.. fyfan! Jag kommer aldrig mer att engagera mig, jag vet ju att jag inte får något tillbaka. Dags att be er klara er på egen hand. Jag hoppas bara att det här blir av nu så jag slipper hejn.,. Ja, fyfan vad gott jag skulle sova om nätterna. Slut fixat, ankmamman has left the buildning! Så de så.

Dagen började SÅ bra, jag fösov mig. Vilken skräll! (inte ironiskt, det är verkligen en skräll) Jag stressade upp & var redo att fara, men uppenbarligen inte min cykel som hade gått i strejk i och med att kylan la sig över Lule. Så upp igen och väcka markus, min älskade ängel, som så klart ställde upp (helt underbar!) och skjutsade mig till jobbet. Hör ju till saken att markus jobbar natt, så han går av 6 på morgonen och klev alltså upp för att skjutsa mig klockan 10. Ja, han är helt ovärderlig!
Efter jobbet slutförde jag min rapport, och sprang till bussen för att åka tillbaka till jobbet & gå på personalmöte. Så idag har jag hunnit jobba, färdigställa min rapport och gå på personalmöte. Credz till mig!


Förövrigt så hade vi en blöt utekväll i lördags. Först gick vi på parmiddag, jag & markus & emil & johanna. (min lärare skulle gå lös om hon såg att jag gjorde &-tecknet, i hennes värld är det ett jävla sms-språk) Vi gick ¨på Steakhouse och jag åt oxfilémedaljonger, eller nått liknande. Och det var grymt gott! Efter lite käk i magen, några vinglas och drinkar senare fortsatte vi mot Cleo. Var väl i säng runt fem och väckarklockan ringde 9.. var grymt taggad :-] (nu var jag däremot ironisk)

Nä, nu blev det ett allt för långt inlägg.. dags att krypa ner i sängen med ytterligare lite skolarbeten! Visst är livet förjävla härligt? Flytt på fredag, alltså om två dagar.. vi börjar lasta i morgon. Vi ligger ruskigt illa till! Jag får gråa hårstrån bara av att tänka på allt som måste göras.. Aja, vatten över huvudet. Not the first time. Well, over & out!

Markus fick borga ut mig!


Jag är så grymt trött, rättare sagtt utslagen. Men ÄNDÅ kan jag inte sova.. Är så trött att bara ögonen vill trilla igen samtidigt som jag är klarvaken. Det är så jobbigt.. jag vill bra sova men jag kan inte sluta tänka på allt jag måste göra, måste hinna, borde göra.. ja, listan kan göras evig. Jag kommer inte ens ihåg när jag bara pysslade om mig själv och kopplade av sist, all ledig tid spenderas i läxböckerna. Förhoppningsvis går jag en mycket ljusare tid till mötes..

Var med om ungefär världens pinsammaste sak idag på kvantum (där allt utspelar sig??). Stod i kön och skulle betala, kassörskan (även manlig?) uppmanade mig om att summan låg på 174:- och jag tar upp icakortet (som den storhandlar jag är) och drar det, fumlar efter bakomatkortet och får lite lättpanik när det inte finns på platsen jag brukar ha det. Letar förbryllt igenom hela plånboken & väskan.. Dock utan resultat! Kassörskan ser rätt less ut och suckar jag får fram ett nervöst leende och får till slut fram att "jag tror att jag har glömt kortet hemma, måste ringa och höra med min sambo". Vilket jag gör och mycket riktigt, efter att vi tankade haffade markus kortet och stoppade de i sin jacka.. SUCK! Hur som helst löste sig allt, markus kom och borgade ut mig... Men snacka om att jag fick stå och skämmas en bra stund......


Nä, nu måste jag gå och försöka sova.. återstår att se med vilken lycka.. Jobb imorgon sedan har vi bokat bord på Tommys kök (?) till halv nio.. mysmiddag!

oj.....?

ja, helt seriöst.. över 100 sidvisningar. Nog är folk allt bra intresserade av mitt så (o)intressanta liv! Aja, det bjuder jag på :-]
Hur som helst är vi nyss hemkommen från kalas i pite där de bjöds på mat & fika. Trevligt. Sen hann vi förbi garaget så jag fick se skotern.. Är rätt så engagerad i det där..


Annars så jobbar & pluggar jag 24/7.. så nu ska jag hoppa ner i sängen med min älskling för lite kvalitetstid i allt detta flyttkaos! Han är bäst av allt....
 
Det blir en bättre uppdatering inom kort, i promise! Nu ropar han.... See ya!

babybooooooooom



Ja, alltså kan någon bota mig?? Helt seriöst är barn det sötaste som finns.. och inte blir det ju mildare av att alla i min omgivning har barn.. Idag är det extra starkt.. GAH! :)

Hur som helst har vi varit och rantat runt idag.. känns grymt kul att ha gjort något annat än att slöat på soffan! Dessutom så har vi varit och köpt flyttkartonger.. så jag ska dra igång på riktigt nu. (läs SEN) Det är väl som på tiden, mindre än två veckor tills vi får nycklarna .. aja, det löser sig (optimist som jag är)

Börjar bli grymt less på brevbäraren nu.. Jag får alltså springa runt och samla in mina brev, även fast de flesta hamnar hos grannen mittemot (med samma namn). Trots ett antal tillsägningar från oss båda hamnar dom alltid fel, jag får hennes post och hon min. HUR JÄVLA SVÅRT KAN DET VARA???? Skärpning!

Nä, nu måste jag verkligen ta tag i det här.. dessutom började jag storstäda igårkväll, så det är väl bästa att slutföra det jag påbörjat.. konstigt nog smyger sig inte bitterheten fram.. fast, lugn det kommer nog. :-] Nä, dags att få den berömda ur det berömda...

jamed


Sitter hära och väntar på att min sega dator ska samarbeta med min ännu, om möjligt, segare skrivare. Helt seriöst... Nä, nu känner jag att jag är beredd och ge upp. Vi har bråkat nog för ikväll.

Fick lägga benen på ryggen idag, när jag som vanligt insåg att bussen till jobbet snart skulle gå (tidsoptimist som jag är). Hur som helst hade jag tur, bussen var också sen. (som alltid) Möjligen därför jag vägrar åka kollektivt!
Efter jobbet skulle jag låsa upp cykeln, vad har hänt?JO, självklart så har låset fryst igen, efter några nätter på Storheden. Så Markus fick rycka in och hämta mig, min älskade ängel! Sen styrde vi kosan till midgårds och tog en burgare.

Nä, nu skriker sängen.. ska även komma ihåg att ställa väckarklockan & stiga upp i tid och få lite skola gjort innan jobbet.


Helt freakin' seriöst.. Jag marker sidan 22 - 26, och sen skriver skrivaren ut sidan 19 - 22? Jag tror att den har gjort sitt, kanske dags för pensionering? Donera mig en skrivare någon..

Go' natt /L

Dagens uppenbarelse


Ja, min lediga dag idag då jag skulle få SÅ mycket uträttat. Ja, så var iaf planen.. Med lite eftertanke så har jag inte gjort ett piss, inte ens ätit.. Suck! Jag är lite besviken på mig själv.. Ajabaja. Skärpning!
Dessutom måste jag gå ner till ica så jag får lite mat i magen & inhandla lite snarra till kvällen. (Eftersom jag ätit upp allt de andra under dagens lopp) Tjejorna landar väl på kallkällan om sísådär en timme.. So I better get going!


Ja, i duschen idag så fick jag världens aha-upplevelse. Och alla bitar faller äntligen på plats.. Tjejer är SÅ förutsägbara och falska..


And it's rigth back ON!

hårigt


Ja, får jag inte gråa hårstrån efter det här, så kommer det aldrig. Vi har så ruskigt mycket i skolan & så lite tid.. Dessutom så har jag ju tagit på mig en halvtidstjänst. Så jobbas ska det också hinnas med & i allt detta kaos så ska vi även flytta.. ja, jag säger då det.


Aja, idag förtjänar jag dock en ledig kväll som ska briljeras med desprate, grey's & prison break. Fyfan vad jag ska njuta. :-)

Här kommer för övrigt en bild på den nya frissan

309457-7

wildcard


ja, då var man hos frissan igår för att kapa till fågelboet på skallen. Eftersom min fantasi = 0 gav jag frissan fria händer. Så resultatet  blev kort och mörkt, helt okej! Bara lite ovan alla dessa produkter , men det ska jag nog också bemästra. :)

aja, nu ger jag upp.. sitter på mammas och pappas bärbara dator i pite och den spelar mig ett spratt. hur fan får jag bort de kursiva?

vi hörs, fest imorgon!!

RSS 2.0