dejavú


Ja, vad ska man säga? Att så mycket kan rasa på så kort tid. Vilken dejavú-känsla jag fick över det hela. Det börjar nog bli dags att gå till botten med problemet, om man nu hade den orken... Känns som att det har blivit lite till en vana.. det är väl lättast att bara lämna allt och sticka? tydligen..


gårdagen blev inte riktigt heller vad jag förväntat mig, kanske var de det som var felet? migränen smög sig på och den ickeexisterande sömnen gjorde sig påmind..
gaaaaaaaaaah, jag vet inte om jag orkar.. förmodligen så tar jag mig vatten över huvudet, de skulle inte vara för första gången..



åh vad allting bara är åt helvete..

nu ska jag se heros & prison break & drömma mig bort..

min vanliga tur..


Har varit en något hektisk dag. Och ÄNTLIGEN har den nått sitt slut.. inte en minut för sent. Dags att krypa till kojs, dock på tok för sent!


Iaf började dagen med frukost på sängen (vilken karl!) sen for jag en sväng på stan med emma & sussa som svängde förbi på morgonkvisten. Efter det så tågade hela gänget in med smörgåstårta, tårta & fika. Sen avslutades kvällen med Stina & Hanna för ovanlighetensskull och vi åt lite tårta & snackade skit (med greys anatomy surrandes i bakgrunden)
När dom lämnade mig sökte jag upp studierna för att färdigställa min digitala berättelse. Sagt & gjort. Och här sitter jag..


Upptäckte just att mitt jobbschema kommer krocka med min vfu. SUCK SUCK SUCK! Nåja, får ta tag i det där imorgon. Nu är jag alldeles för trött för att fungera! God natt!


Tuff dag imorgon. Ska på stan en sväng innan jag ska träffa mäklaren 10.30 & kolla på en lägenhet. Spännande. Hoppas den är lika intressant som markus får den att låta. Återstår att se, uppdaterar om det!
Och efter visningen bär det av till jobbet.. SUCK!



risk för att låta sentimental..


Ja, då var det nog min sista blogg som tonåring.. Imrogon ska det firas med familj & vänner. Lovley!
Har fått börja smygfira idag.. hämtade ut ett webogram från mina allierade nere i skåne, denna söta familj. Ett stort tack till er! Det fick mitt dåliga morgonhumör att blåsa bort med vinden.

Trodde aldrig att jag skulle stormtrivas så bra i denna stad.. men här sitter jag helt nöjd. Det beror nog på mina underbar sötnosar stina & hanna. Helt enkelt guldvärda!
Nu börjar det rycka i sprittarmen, tror att omloppet kräver refill. Fest på fredag för att fira denna härliga ålderdom med mina tösar. Det ska bli trevligt! Sen ska helgen avslutas med en tripp till skellefte & boda borg med personalen.. det ska bli kul! :]

Ja, imorgon vaknar jag upp som icke-tonåring.. hoija. Vart tog åren vägen? Jag är en bra bit påväg mot ålderdom, ryknkor och klimateriet.. nämen..

Nä, nu ska jag ta tag i lite skolarbete innan jag måse börja bege mig till jobbet

Over and out / The old lady

två bollar kort

Då var man nyss hemkommen från veterinären med ozzy (två bollar kort) !! Stackarn.. Jag läste något om att katterna bli lugnare.. deprimerad rättare sagt. Vad skulle du själv bli om du somnade in och vaknade upp med världens baksmälla & saknade dina ädlare delar? Ja, hoija..



Nä, dags att ta tag i lite hushållsysslor innan jag börjar med skolarbetet igen.
Plikten kallar. /L

A classic case, a scenario, tales just as old as time.


Ny vecka & jag är lite ledig från jobbet.. inte från de vardagliga sysslorna. 
Jag startade dagen med tuppen och tog tag i skolan & avverkade en av uppgifterna (STOLT) !!!
Där studierna slutade tog städningen & tvättningen vid.. Bitterheten smyger sig fram..

Nu börjar mitt tålamod att tryta. Även om vissa är för naiva för att inse så vet jag vad du håller på med och det börjar gå för långt.. vet du vad? you got what you deserved.


Nä, nu måste jag fortsätta med att röja upp på balkongen & springa ner med en massa kartonger till förrådet. På återseende.
I belive if you seek the truth you don't have to look far cause it's gonna find you./L










PS Jag lovar att göra mitt bästa för att inte låta fullt så bitter i nästa inlägg men det är svårt i en värld full av idioter. DS

bröllopsfest, koskenkorva & karoke.


Även denna helg flydde jag landet & for på bröllopsfest i Finland..   Vad som såg ut att kunna bli en väldigt stel & tråkig tillställning blev faktiskt raka motsatsen. Det var riktigt trevligt, speciellt att träffa hela markus finska släkt.
Med oddsen emot mig eftersom jag inte pratar ett ord finska anlände vi till festen kring tre på förmiddagen.. efter några vinglas och lite fiskande i bålen så tycktes problemet med språket vara ett minne blott. Jag blev självklart mycket bättre på finska & in på små timmarna stod jag till och med på scenen och kraxade finska låtar. (DUNDERhit!) Så vi kan väl konstatera att koskenkorva & karokemaskiner = not a good match. Men, som sagt en trevlig fest & jag lär ha gjort ett intryck på finnarna sägs de.. efter tolv timmars pimplande var jag äntligen i säng!!

..Tacka gud för att jag var ledig idag. har hunnit göra bort allt de tråkiga.. som att städa & tvätta.

Nä, nu ska jag fortsätta se lite tv innan vi ska krypa till sängs. Jobb imorgon! 


Dassholmen den 1 augusti 2007

Till: Personalchef Vagina Lund, F:a Glid & Co

Undertecknad, herr Penis, begär löneförhöjning av följande skäl:
- Jag utför kroppsarbete
- Jag arbetar på stora djup
- Jag störtar - med huvudet först - in i mitt arbete
- Jag är aldrig ledig på helger
- Jag arbetar i en fuktig omgivning
- Jag får inte betalt för övertid
- Min arbetsplats är mörk och har dålig ventilation
- Jag arbetar i höga temperaturer
- Mitt arbete utsätter mig för stora smittorisker.

Med vänlig hälsning,
Herr Penis. 

Grottberget den 15 augusti 2007

Till: Herr Penis, Dassholmen

Käre herr Penis!
Efter noggrant övervägande har styrelsen beslutat att avslå er begäran om löneförhöjning med följande skäl:
-Ni arbetar inte 8 timmar per arbetspass
- Ni somnar redan efter kortvarigt arbete
- Ni följer inte alltid ledningens anvisningar
- Ni arbetar inte alltid på den av ledningen anvisade arbetsplatsen, utan uppehåller er oftast på andra platser
- Ni tar inget eget initiativ, utan måste sättas under press och bli vänligt behandlad innan ni överhuvudtaget börjar arbeta
- Er arbetsplats är tämligen smutsig när ni lämnar den
- Ni följer inte alltid säkerhetsföreskrifterna, t ex användandet av skyddskläder
- Ni tar aldrig några dubbelskift
- Ni lämnar ibland er anvisade arbetsplats utan att ha slutfört ert arbete
- Och som att det inte vore nog: Vi har ständigt sett er lämna arbetsplatsen bärande två säckar med misstänkt utseende.

På uppdrag av styrelsen,
Vagina Lund.


RSS 2.0