tio


Hej hallå kära dagbok! Nu var det ett tag sedan jag skrev en trad så ska försöka mig på en uppdatering.

Landade i soffan kring halv åtta i fredags, efter ett nästan tolv timmars långt arbetspass, var hyfsat död. Efter en långpromenad somnade både jag och vovve i soffan. Markus kom hem kring halv tolv, efter att ha agerat fyllechaffis. Så vi slog på en film och jag somnade ganska snabbt :)

På lördagmorgon packade vi matsäcken och for till hertsöträsket och grillade, myste i solen och pimplade (endast emil). Sen var vi bara hem och bytte om och begav oss till Emil och  Johanna, där de pimplades vin.. det enda jag pimplade var powerade. Sen for vi ut på Cleo en sväng och jag fortsatte att pimpla cola.. Mycket givande. Eh nä! :)

Söndagen är en internationella slappardagen här hos oss. Så den tillbringades i soffan/sängen..

I veckan jobbar jag stängning.. precis exakt varje dag. LESS som fan.. Det faller alltid så rätt. Aja, lär ju iaf vara ruskigt lugnt. Men ändå. Vi ska vara och investera i en ny grill på lördag och inviga grillsäsongen till helgen. Snacka om att den kommer användas flitigt! :)

Nä, nu ska jag göra nå så kul som att betala räkningarna innan jag måste börja göra mig i ordning för jobbet. Igår märktes det att jag varit ledig från jobbet länge. När vi bommat igen skiten och jag skulle larma på stod det helt still.. min larmkod var som bortblåst, brukar aldrig reflektera över den annars.. den sitter som ett rinnande vatten. Så jag fick ringa min chef som gav mig en kod. Ruskigt pinsamt.
Aja, på återseende/L


nio..

Vad fan, skämtar blogg med mig? Här har jag suttit och knåpat ihop ett jävligt långt inlägg och vad händer? Jo, jag loggas ut och när jag loggar in har det försvunnit. Så svinigt!

Hur som helst kör jag den korta versionen nu.. Jag kan inte vara lyckligare för att praktiken äntligen är slut. och jag har lovat mig själv att aldrig sätta min fot på det stället igen.

I helgen har "vi" iaf rivit ut golvet och lagt nytt golv i hela lägenheten samt tapetserat överallt förutom sovrummet som inte hanns med. Det är så skönt, en helt ny lägenhet=) Min insats har väl inte varit speciellt skrytsam.. har för de mesta legat på soffan och agerat arbetsledare och hängt tapeter i hallen. Ruskigt nöjd=)

Skulle in och handla lite till dagens middag, med i korgen följde en förpackning arkasbollar och punchrullar, en chipspåse med TVÅ dippar, två drickor, ett påskägg från cloetta proppat med choklad och en stadig påse lösviktsgodis. Bra jobbar L.. hoija. Jag antar att det är tacken för att man är nikotinfri!! Nä, nu börjar mitt dåliga samvete lura bakom dörren så jag ska gå och krypa ner i min nybäddade säng med mina nyinköpta sängkläder (satin, lyx!!) några kilo tyngre=) Skola imorgon.. Godnatt


Lyft


Glada besked.. Åh vad härligt! Nä, har egentligen inte tid att sitta här MEN jag ska ge er kära läsare en uppdatering så ni vet vad jag sysslat med sen sist..
I helgen fick vi ruskigt mycke gjort, var och köpte golv till sovrummet och kikade på tapeter. Vi la in golvet i söndags och blev supernöjd! HUR snyggt som helst :) Därför var vi och köpte golv till hela lägenheten igår, samt beställde tapeter. SÅ nu jävlar är vi igång med projekt renovering! Ska bli skönt att få det gjort.. bara hålla tummarna att jag inte blir sjuk, har känns mig konstig ett par dagar och halva barngruppen saknas.. så det går både magsjuka och feber/hosta/förkylning på praktiken..

Nä, dags att tacka för mig och ta tag i lite skoluppgifter. Jag har som tagit en liten semester och det börjar komma ikapp mig.. suck. Nu ska jag krypa ner i sängen brevid min älskling. God natt


Irriterad

Blev inte att fara upp nånting ihelgen.. Löste sig visst inte med passen så jag måste snällt stanna hemma och jobba istället.. Men suck vad less. Var så jävla taggad. Aja, kom hem för en stund sen, har hunnit packa upp, satt på en tvättmaskin och ska fortsätta med att ta fram dammsugaren! Blir helt enkelt ingen ta-det-lungt-och-vila-och-ta-igen-sig-helg som jag behövde utan fixa-och-dona-här-hemma-helg som lägenheten och hushållet behövde. Aja, irriterande.

Jag är så less min praktik.. vill bara att den ska vara över. Det suger. Har en vecka kvar, är väl bara genomlida detta helvete. Blä..............................................


Jag som vaknade på SÅ bra humör....... typiskt.






Det är så jävla typiskt. mhm.

Bomben

Överstökat.. varför är man ens nervös? Jag förstår inte riktigt:) Det är iaf skönt som fan att ha alla tankar bekräftade!!

I helgen har jag jobbat, d-passet på lördag som innebär 7.30-18.00 och sedan k-passet på söndag. Det gick smärtfritt. Är dock helt slut kropp och själ. Försöker få bort mina pass till helgen så jag får vila upp mig.. jag behöver verkligen det! Annars så tog jag en promenad i det fina vädret efter praktiken, dock var mitt sug större än min diciplin, vilken styrde mig rakt in på ica och till både chips OCH godishyllan. ILLA! När jag kom hem vräkte jag i mig allt i stället för mat.. Sedan somnade jag på soffan för att vakna där kring halv åtta, nästan 4 timmar senare. Ja, visst har jag extremt actionfyllda dagar? Neh.. haha :) Markus jobbar kväll i veckan så han landar snart här hemma.. så skönt! Han lovade att vi skulle krypa i säng så fort han kom hem. Så nu ska jag krypa ner i sängen och försöka hålla mig vaken tills han kommer hem.

Bye bye /L


sockertripp

Fredag imorgon.. ruskigt efterlängtat! Börjar före fan..vilket betyder att jag måste stiga upp före.. ja, ni fattar. Slutar iaf 12,30 imorgon. Så jag ska på stan en sväng och shoppa. Det är både efterlängtat och ruskigt förtjänat! Det blir att inhandla några måsten men mest sånt man skulle kunna klara sig utan. På kvällen blir de mys. Jobbar ihelgen.. Förstår inte riktigt hur de ska gå vägen, är ruskigt trött. Helt sliten, totalt energilös.

Hade egentligen behövt sova nu för att orka med morgondagen men jag har käkat ungefär 95 kilo choklad.. så jag är på någon sockerkick. Hoija. Det är farligt att ha sånt liggandes här hemma. Nä, nu ska jag fylla i en blankett som jag måstelämna till min handledare imorgon. Suck.. Sen började jag läsa "Män som hatar kvinnor" igårkväll när jag inte kunde sova.. så jag lär plöja mig igenom några kapitel innan jag har ro nog i kroppen att somna.

Nä, mina kära läsare.. Nu är det tack och adjö. Över och ut

Tungt


Då har halva veckan passerat, praktiken flyter på och jag är helt slut när jag kommer hem. Sicken tur att jag har världens bästa karl då som har hand om allt så jag får snöra mig på soffan. :) Nä, han är allt bra min karl.

Har dessutom slutat snusa, en och annan onico slinker in MEN det ska jag också sluta med inom kort. Det går faktiskt över förväntan.. det trodde jag aldrig för 2 månader sen. Aja, äkta stolt över mig själv!

Hoija, är lagom trött i både kropp och själv. Ska se So you think you can dance och invänta markus och mitt godis.:) Sen ska jag krypa i säng.. fan vad skönt! Nu blev det inte så långt.. håll tillgodo, det kommer mera en dag då min energikvot är betydligt högre:)


RSS 2.0