utslängd


Ja, jag har blivit utslängd från mitt eget vardagsrum och utvisad till sovrummet.. nja, inte riktigt men nästan. kanske var det på eget initiativ som jag tog cykeln till videoteket, plockade ihop en (alldeles för stor) godispåse och hyrde en film och parkerade mig i sängen. jag var inte speciellt taggad att sitta och se på en massa tvspelande.. nä.

måste säga att det har varit en grymt jobbig vecka. min mage har kejjkat, jag mår illa 24/7, halsbrännan är värre än vanligt, sparkarna mot revbenen är ibland så hemska att jag tappar andan, ett  ibland obehagligt tryck neråt och förvärkarna är inte så roliga längre..
... och dessutom krymper mina kläder. konstigt. jag skyller på tvättmaskinen. inget annat.

nä, nu ska jag se ett avsnitt av heroes..

men wonderful


då vare äntligen fredag och allt vad de innebär.. helgen är här. inte för att vi har så mycket inplanerat.. bara vila upp sig och mysa en massa!
har just fixat med räkningarna, skönt att det är ur världen men lite ångestfyllt är det dock att se pengarna försvinna..... nu har jag precis dammsugit och sitter och samlar kraft att skura. sen mina vänner är det HELG. eller nja, jag ska tvinga till mig ett besök på återvinningstationen.. men sen är det helg!!!
måste bara säga att jag är lite impad av våran dreambox.. förutom alla tvkanaler finns också en massa radiokanaler.. inte vanliga utan typ "all day party", "hiphop" "best of rnb & soul"."80's, 90's classics" osv, osv.. sitter just nu och lyssnar på partymusik. PERFEKT när man städar. jag är förälskad, helt klart!!!

nu ska jag sjunga med i pink's "get this party started" och fortsätta städningen. HEJ SÅ LÄNGE!


Försäkringskassan


Jo, trots ihärdigt brevväxlande saknade FK nå uppgifter och ringde mig i fredags. Då hade hon på FK pratat med tjejen på mitt lönekontor som gett en högre inkomst än den som min arbetsgivare skickat in.. Ja, så hon på FK ringde till mig för att höra om det var okej att hon körde på den högre inkomsten. Ja, jo det går nog bra kände jag :-)

Idag damp det ner två papper från FK, det ena innehöll min årsinkomst, vilka siffror dom räknat på och den andra innehöll en utbetalning där det framkom vilken summa som hamnade på kontot och att pengarna kom dit i tisdags.
Jaha.. det här betyder alltså att jag är beviljad sjukpeng antar jag (?).. Jag är faktiskt mest ställd över att pengarna redan finns på kontot.. och folk säger att utbetalningarna har tagit lång tid..

Hoppas bara på samma flyt med havandeskapspengen. Annars har jag tänkt ringa dit imorgon!

Nu har jag vilat en stund också.. så nu måste jag ta tag i städandet!!!


munnen full



Jag var mer än stendöd imorse när väckarklockan ringde och jag kände inte alls för att kliva upp.. så när jag snoozat (alldeles) för länge drog jag mig upp och placerade mig framför tvn. Efter att jag, under frukostintaget, uppdaterat mig om det som hänt i världen både genom tvnyhterna och tidningen kände jag mig lite piggare och hoppade i kläderna. Som vanligt var jag ute i sista minut och när jag skulle fara så hittade jag inte nycklarna.. men suck. Efter att jag slitit upp varenda grej i lägenheten och var om möjlig ännu mer stressad hittade jag nycklarna och kunde bege mig iväg. I samma ögonblick jag som jag steg genom dörren på Folktandvården ropade dom mitt namn. Röta.

Tandläkaren kunde konstatera att jag ännu ett år var hålfri. Men det känns ju helt underbart. Detta trots att jag verkligen är SÄMST på att sköta mina tänder.. Så hon gav mig värsta lyxbehandlingen och putsade upp och lackade. Sen tackade jag för mig och begav mig hemmåt, något lättad :-)

Vad är det med tandläkare och småprata under tiden? Där sitter man och gapar, dom är och gräver i käften och så börjar dom småprata. Ja, vad ska man egentligen göra? Svarar man inte, utan sitter knäpptyst så känner man sig otrevlig. Och svarar man så påpekar dom att man måste hålla munnen öppen, gapa mera.. Ja, sluta prata med mig då!?

Nä, nu är jag svintrött.. behöver lite vila innan jag tar tag i dagens projekt:-)


liggsår


Nu har jag monterat ihop spjälsängen.. kunde inte hålla mig längre :-) Och såhär efteråt känns det ganska skönt att ha det gjort.. man vet ju aldrig när den här krabaten väljer att kika ut! Så i samma veva bestämde vi oss för att ha spjälsängen i sovrummet och vaggan i vardagsrummet som en viloplats. Bestämde oss även för att testa möblera om här hemma och se om resultatet kanske blir bättre... annars är det ju bara att flytta tillbaka grejerna.

Nåja, efter att legat på soffan sen i söndagskväll är jag hyfsat less och jag tror att jag utvecklat liggsår (!!) är det nu dags att göra lite nytta. Kanske städar av  allt utom toan medan markus fixar middagen.. iaf plockar ihop här. Det behövs. Ikväll blir det mys.. markus är och köper nå gott till kvällens mys!

Vad sjutton.. har totalt missat säsongen av Top model som går nu. Hm, det var konstigt. Känner inte igen nån.. ?

faderskap och tandläkare



Efter många om och men fick jag äntligen tummen ur och ringde upp folktandvården, förklarade mitt ärende och efter mycket tjat fick jag iaf en tid imorgonbitti. så skönt att få det ur världen..
ringde även kommunen och skulle boka tid för att skriva faderskapspapprena, men hon som hade hand om det satt i sammanträde resten av dagen så jag skulle återkomma imorgon. ja, är ju på tiden att få det avklarat också.
jag och stina kom fram till att det är ett jäkla flängades, boka tider hit och dit, fixa med de ena och de andra när man är gravid.. förmodligen så har man missat nått, förhoppningsvis inget livsviktigt!

nä, nu kurrar (och hickar) min mage, så nu är det dags för lunch..

Vart fan är brevbäraren??????????


surviver


Det har varit en minst sagt jobbig dag. Illamående och magknip har avlöst varann. Jag kan även påpeka att det inte är så trevligt att må illa samtidigt som man har en krabat som rör sig och bökar omkring i magen. Det är så mycket närmare till spyan.. Hoija! Nu har iaf magen lugnat ner sig och jag har fått i mig annat än nyponsoppa. Förhoppningsvis är det på bättringsvägen.
Nu har jag en sprängande huvudvärk, förmodligen på grund av allt för lite sömn. Markus är på träning så jag ska se S.O.S Familj sen ska jag sova.

Förresten så har vi fått igång boxern nu!! :-)

BLÅ spya


Jomen vaknade i vanlig ordning imorse strax före markus väckarklocka ringde av att jag hade ont i magen.. det var inte så mycket mer med det, hade svårt att somna om då jag mådde illa också. så jag sitter i sängen och läser tidningen när jag känner att jag måste spy, springer till toan och börjar kräkas som en galning.. får lite smått panik när jag inser att spyan är blå. ja, blå.. sista spyan var grön. ja, vad FAN var det om?! jag väntar ju bara tills jag skiter lila.. då åker jag in, med all rätt på psyket.

nä, nu ska jag vila.... jag mår inte alls bra.

efterlyses


jag lyssnade bara halvhjärtat när markus begav sig ut, det var inte en sladd som saknades utan en adapter som var trasig. iaf så kom markus hem tomhänt.. fast besluten om att vi måste beställa en. efter timmars letande på internet återfanns den EJ. seriöst? ska det vara så här svårt att hitta en jävla reservdel.... suck.

summan av kardemumman, jag kommer inte att få mina 12 (!!!!) filmkanaler inom den närmsta framtiden. varför ska det här alltid hända oss?

nu väntar sängen, imorgon stundar ännu en händelserikdag.

förresten så har vi nu gått in i v. 35.... drygt 40 dagar kvar. snart börjar nedräkningen. på riktigt.  

sladdlös


ja, inte är det konstigt att boxern inte funkat då vi saknar en sladd.. ja, hoija :-) nu är dom iaf iväg och köper den och sen ska markus få hjälp att koppla in den och se så det funkar. vet ni vad? alldeles, alldeles strax kommer jag ha 12 (!!!!) filmkanaler........ höhö

nu ska jag kolla in pannkakan som är i ugnen, första gången som det görs pannkaka i detta hushåll. konstigt va?

magknip


har haft en fruktansvärd magknip hela natten som hållt mig vaken, destovärre har den hållt i sig hela dagen också.. är riktigt konstig i magen och mått illa hela dagen. jag som aldrig blir sjuk kommer väl åka på magsjuka nu, det skulle ju sitta lagomt fint!

steg upp när klockan ringde imorse trots på tok för lite sömn och begav mig till tvättstugan. har hunnit tvätta upp alla våra kläder och har nu gått in på babygrejerna.. kom hem med en påse babykläder från mamma igår och bestämde att det var dags att göra plats i garderoben.. började men insåg gaska snabbt att det inte skulle rymmas. ja, kläder är då inte någon bristvara..

nä, äntligen börjar dagen första sevärda program, desperate housewives, det tackar vi kanal 5 för. vi fick aldrig igång boxern igår.. så förhoppningsvis kommer någon hit och hjälper oss idag! har man miljarders kanaler borde det rimligtvis finnas nånting att se på under dygnets alla timmar..eller?

nä, DH och vila nu!

projekt


idag fick vi äntligen våran (mycket) efterlängtade box.. perfekt tänkte jag, då var min söndagskväll (och många dagar , kvällar och nätter framöver)  räddade..MEN.. vi, eller rättare sagt markus började koppla ihop den för en timme sen och än har vi ingen bild. nu har vi dock kommit så långt att vi får upp kanalerna och kanalinfo, alltså vad som sänds på, kanalerna men vi får inte upp nån bild..... irriterande. aja, skam den som ger sig.

har dessutom hämtat hem både vaggan och spjälsängen idag. så jag ska nog roa mig med att skruva ihop sängen imorgon:-) har bokat tvättstugan imorgon så hade tänkt tvätta upp bebisgrejerna också. nu börjar det dra ihop sig!:-)

nu ska jag överrösa markus med mina goda råd så vi kommer någon vart!! jag är på filmhumör!!! gokväll


katastroalt kaos


Gårdagen spenderades på IKEA.. i bilen påväg dit märkte jag att listan jag lagt så mycket tid och energi på, ligger hemma på köksbordet. Det var ju otroligt ruttet... Får scora vuxenpoäng (och ansvar) vid nästa IKEAbesök istället.

När vi sen landade hemma några timmar senare gjorde jag en avstämning.. och gissa? inte en penal vad glömd! däremot behöver vi ju inte diskutera hur mycket mer utöver listan som följde med oss hem. aja.. eftermiddagen spenderade markus sovandes på soffan och jag roade mig med att skruva ihop och ställa grejerna på plats. som på beställning ringde emil och bjöd oss på middag när magen kurrade som värst. Så vi begav oss dit och åt middag.. och gott var det! Efter middagen bestämde vi oss att engång för alla utse vem som egentligen är bäst? kampen mellan kvinnor och män.. och jag kan med glädje konstatera att kvinnorna kammade hem segern:-) efter lite segerfirande begav vi oss hem och i säng..

nu måste jag ta tag i det rådande kaoset.. kunde vara kul att kunna gå till toan utan att behöva bestiga ett berg av kartonger, hitta sängen som för tillfället är begravd i kläder...

dagens summering är att man ska kunna äta middag från golvet i takt med dagens slut.

inse fakta


efter många timmars surfande kan jag inte annat än konstatera att mina fingrar har vuxit, till det dubbla, minst. jag skämtar inte.. jag har fått riktiga korvfingrar. har märkt av det på sista tiden genom att jag trycker ner flera tangenter samtidigt givetvis ofrivilligt. det här är illa........



........jag har gjort ett till mindre trevligt konstaterande idag, nämlingen en ilande känsla från en tand. kan det vara så att jag har fått mitt första hål i mitt 21 åriga liv? jag hoppas verkligen inte det. det är kanske därför jag inte beställt tid hos tandläkaren än, jag vill inte ha det bekräftat. det värsta jag gjort hos tandläkaren är att skrapa tandsten och så vill jag att det ska förbli.

nu ska jag borsta tänderna och hoppa i säng (med ilande tand och tjocka fingrar). det ni,


irriterande


det må då vara så att tv 3 har relativt korta reklampauser mot för andra tvkanaler.. men då har dom ju fan pauser HELA tiden. det är ju så man tappar orken....... gah

sugah


Ja, fyfan.. sitter i soffan och befinner mig i något som tycks vara ett sockerkoma. Det blev plättar (JA, de stora i stekpannan)sylt och glass till middag.. nu känner jag mig lagom äcklad. Jag känner mig nästintill sprickfärdig!

Dagen till ära kom Cicci och fröken Lulu på besök och vi gjorde stan (ett tappert försök iaf). Vilket har resulterat i världens mest svullna fötter och känningar i ryggen, men inget man inte överlever. och vad gör man inte..

Nu däremot har jag parkerat mitt numera gigantiska jag i soffan och här har vi tänkt stanna kvällen ut. Har en toblerone (om jag skulle komma ur koman) i väskan en handsträckning bort. Mycket mer behövs inte. Tänkte bänka mig framför 3an trots min bojkott och se Du är vad du äter, Lyxfällan och Hells Kitchen.. vet ni vad det betyder? Att jag måste försöka hålla mig vaken till 23.. kan bli en kamp.

Imorrn äre fredag, det betyder ikea. Fan vad kuuuuul!

svullo

Tänkte bara säga att mina bullar blev MYCKET godare den här gången.. så dom hamnar i frysen.:-) Måste förövrigt skylla många av mina misslyckanden i köket på våran ugn... den är helt sjukt dålig. slut. fast så långe den funkar får den hänga kvar.. jag glömde säga att den är ful också.

efter att ha stått upp i köket i några timmar är nu mina fötter och mina ben ömmare och mer svullna än någonsin.. det känns verkligen att dom använts flitigt.

nä, dags för mig att packa ihop bullarna och plocka ihop lite innan jag ska hoppa i säng. är grymt trött och imorgon får jag finfrämmande.. så det gäller att vara på topp! 

zzzzzzz


Markus har åkt till jobbet, innan hann vi fylla upp kylskåpet med lite förnödenheter. Varför är det så att när man väl har fyllt upp kylskåpet med diverse godheter så har man tappat suget? Konstigt...

Nä, jag känner mig som en levande zombie efter att inte ha lyft en fena de senaste dagar.. det har dessutom varit LÅNGA dagar. Så nu tänkte jag faktiskt sätta igång bakandet och fylla upp våran frys med lite fika. Ska bland annat testa ett nytt recept på bullar.. eftersom det inte riktigt var min grej får vi se om dom platsar i frysen eller hamnar i sopkorgen.


Dags att sätta i gång och göra något innan jag somnar, sittande.


funderingar


L: Vi ska ju på Canyworld också... jag har hört att det är värsta godisvaruhuset. Galet stort med massor av godis. Alltså  svin stora lokaler. Fulla av godis.
M: Ja......
Vi gluttar på Christine en stund i tystnad.
M: Vadå, hur stor lokal? Som konsum på bergnäset?
L: jag har aldrig varit på candyworld.. det var syrran som sa att det var stort.. och hon har aldrig varit på konsum på bergnäset. vi får se...på fredag.

ja, ibland tvivlar jag på att våra barn kommer vara normal begåvade...... ibland är förutsättningarna inte de bästa. påtal om det ska jag ringa och boka tandläkarbesök (!!!!!!!!!) och tid hos socialen så vi får skriva faderskapspapprena. tror det var på socialen (?). nä, nu ska jag gå och lägga mig. har förvärkar och VÄLDANS ont i ryggen..


krigsvarning utfästes


HMMM.
Från och med den 20/10 får man inte längre åka gratis med barnvagn. Varför? Jo, för att LLT vill minska antalet barnvagnsåkare..... Det underförstådda är för att tjäna både tid och pengar. Tid är pengar? Ja..... fyfan vad snopet.. Sen skyller man på att det är en orättvisa för rullstolsbunda och pensionärer med rullator som alltså inte åker buss gratis. Nähä, men jag visste inte att man som barnvagnsförare har rätt till färdtjänst? Det var för mig något nytt................................. En sak är då säker LLT.. den vackra dag jag bli barnvagnsförare ska jag personligen se till att ni får ett jävla helvete. Jag ska se till att resan med mig och min barnvagn blir riktigt obehaglig och får förfärliga konsekvenser. Jag har tänkt vara så jävla krånglig och bökig när jag kommer med min barnvagn.. så att era redan försenade bussar blir så pass försenade att alla passagerare blir så pass sena till jobb och andra grejer att ni måste betala ut miljarders i skadestånd och ersättning.. Tillsist kommer ingen vilja åka med er för att ni inte kan hålla tiderna. Det ska bli ett sant nöje att bevittna er undergång. Det var väl vad jag hade på hjärtat. Gonatt

..................................


hur lycklig är inte jag? sitter här i soffan, med förvärkar.. lite av och till och hur som helst. är nog den första (och enda) människan som uppskattar denna värk.. helt underbart.

det är så mysigt att vakna på morgonen brevid en människa som får en att känna sig lycklig bara av att ligga där brevid en i sängen. en människa man älskar så det gör ont.. det är kärlek.

glädjande besked



Idag har jag varit hos barnmorskan. Har gruvat mig lite inför besöket då det var dags att ta massa prover och kolla vikten.. MEN, det var helt i onödan. Jag har liksom slutat med mina järntabletter, för att dom sabbar min mage och för att jag helt enkelt inte kommer ihåg dom. Så jag förväntade mig att mitt blodvärde skulle vara under below.. eftersom jag hade 105 sist. Idag hade jag 126.. Måste vara ett resultat av att jag har börjat äta mycket bättre. Vågen stannade på 68kg, vilket inte heller var något att diskutera. Så hittills har jag gått upp ca 10 kg totalt! Urinprovet jag lämnade var också bra! Magen har nu hunnit bli 32cm och bebis hjärtljud låg på 152. Det glädjande beskedet var dock att bebis har fixerat sig nu, helt orubblig var han! Och hade dessutom sjunkit ner en hel del.. Så här händer det grejer!!
Fick även massa böcker och häften.. sen ska vi boka in ett extra möte, så ska vi diskutera förlossningen och göra en plan. Åh, snart är vi där.... jag längtar!


Nu ska jag bara slöa resten av dagen!!!


bortrest


När markus vaknade fredagmorgon bestämde vi oss för att fly stan så efter ett stopp på godishuset för lite (läs mycket) färdgodis styrde vi kosan mot rantis för en lugn och stilla helg. Vi kommer ju inte åka upp på ett bra tag framöver.. skulle inte vara så JÄTTE kul att sitta i rantis då det är dags.. Nej tack. Jag besparar mig själv och min älskade det.

Mycket mer har väl inte hänt.. fick mig en överraskning i form av lönespecet idag. Alltid kul att få mer än man räknat med! Dock blir det absolut inget som helst nöje utan bara nytta för dom slantarna. Eftersom markus har kvällsvecka denna vecka är han ledig på fredag.. och då ska vi åka till Ikea för lite last-minute-shopping (känns de som). Ska bli skönt att få det ur världen.. Måste bara skriva klart inhandlingslistan och se över den en eller två gånger. För första gången någonsin tänkte jag faktiskt skriva en lista.. och hålla mig till den. Varje gång vi varit i väg har det bara varit för nöjes skull.. vilket har resulterat i en massa onödiga bra-att-ha-grejer. Tex så har vi 30 st tallrikar.. och man kan ju fråga sig varför vi behöver så många tallrikar? Men det frågar man sig ju i efterhand, när man har kommit hem och ska pressa in dom nya tallrikarna i köksskåpet... inte när man står och övertygar sin sambo över hur användbara tallrikarna egentligen är. Så åker dom ner i kundvagnen. Glas, bestick (ja, allt köksgeråd) handdukar, påslakan och krimskrams (ljuslyktor, vaser mm) är andra varor som finns i överflöd i detta hushåll. Min karl är en höjdare på att lasta bra-att-ha-grejer i form av glödlampor, batterier och sånt. MEN å andra sidan är det ju ändå förbrukningsvaror.. jamenar, lampor brinner ju hela tiden men hur ofta lyckas man slita ut en tallrik?!

Nä, nu ska jag surfa vidare efter en bra Mina första år-bok. I morgon är det måndag och besök hos BM väntar. Denna vecka har dessutom MASSOR med grejer att erbjuda och jag har mycket att se framemot.. SÅ, den eviga söndagsångesten infinner sig INTE idag. Gokväll!

bojkott


Idag satt jag bänkad med en (överbliven) pizzabit och ett stort glas cola och såg "Du är vad du äter". Det fick mig att grunda mina egna matvanor. Jag anser att jag har hyfsat sunda matvanor.. Jag ser mig själv som ett annat hardcore hälsofreak om jag äter hemmalagad mat.............. att det sen står hemmagjord pizza på matsedeln istället för nån kalorisnål frösoppa. Det hör helt enkelt inte till saken. Under helgens alla dagar (ons,fre,lör,sön) får man frossa i mängder medan man under veckans alla andra dagar måste hålla igen, men givetsvis med ett substitut.. typ, popcorn eller kakor. Efter att ha kartlagt mina matvanor insåg jag att jag kanske borde ta och se över mina matvanor. Dessutom är det här under normala omständigheter.. som gravid, ungefär det dubbla. Min kropp är typ uppbyggd på cola och chips.. och strips. Ja!

Sen var det det här med förändringar.. jag är inget stort fan. I 99% av fallen så är det bara negativt.. till den delen hör att dom har fuckat upp hela mitt tvschema. Vad är meningen med att ändra dagar och tider egentligen? Ta efterlyst tex, det har ALLTID sänts på torsdagar. Topmodel var onsdagsnöjet.. måndagar var det lyxfällan. Nä, vad håller tv 3 på med? Det är inte okej. Varför ska man ändra något fullt fungerande? Total förvirring råder............... ja, tacka vettja kanal 5, dom håller på traditioner!
Vad är det för jäkla fejkprogramledare (min systers ordval) som tagitöver Lyxfällan? Nu SUGER det ju. Jag sörjer Charlie och Mattias.

Dagen summering:
Jag borde ringa Anna Skipper och ska hädanefter bojkotta tv 3. God natt.


bitter


Igår damp äntligen hela TVÅ brev från försäkringskassan ner i brevlådan.. men såklart var det inga svar utan bara förmaningar om att jag måste skicka in en massa mer uppgifter. Varför kan dom inte skriva klart och tydligt ALLA uppgifter som dom måste ha in för att behandla ett visst ärende på en gång? Så slipper man den här jävla brevväxlingen som bara tar tid och energi. Och lätt vore de ju om ALLA blanketter fanns på hemsidan.. men nä, det ska vara så jävla besvärligt som möjligt och väntetiderna så långa som möjligt.
Så imorgon måste jag åka ut på jobbet och be min chef fylla i ännu en blankett.
Jag är inte bitter.

Jag försökte mig på en promenad igår och innan jag ens hunnit utanför dörren så krampade min kropp ihop. Fogarna bråkade och jag hade sammandragningar utav den värre sorten, SMÄRTSAMMA. Behöver jag säga att jag var sängliggandes resten av kvällen? Tror att jag hade lite förvärkar av och till under hela kvällen (?) Svårt att avgöra eftersom jag aldrig haft förvärkar förut. Min svank låste sig allt kändes förjävligt så fort jag rörde på mig.. Mina ben var som stockar och mina fötter var av den dubbla storleken. Har ju dessutom haft den turen att jag haft halsbränna och surauppstötningar i princip från dag 1. Och det här har bara blivit värre ju längre det går.. jag sover aldrig en hel natt utan att vakna.. inget biter på den heller. Vad ska jag göra? Sova sittandes? Det här är verkligen inte okej..
Har jag nämnt hur härligt jag tycker det är att vara höggravid? För numera räknar jag in mig själv i den kategorin.. Vi är nu i åttonde månaden och v. 33.. Jag ser ett litet, om än svagt, ljus i slutet av tunneln.. Ett halleluljah-moment.


Nu ska jag äta popcorn, se på tv och göra en inhandlingslista för vår stundande ikearesa.

alive


Här kommer ett livstecken från Östra malmgatan.. vi lever :-) Har bara varit alldeles för slö för att orka skriva, sen har inget anmärkningsvärt hänt de sista dagarna. Antar att det är så om man bara ligger på soffan och nöter heroes?

Hur som heslt jobbar M natt den här veckan så han sussar än.. ska väcka han på en stund. Vilket väder det är ute! Det är nästan värt att försöka sig på en promenad.. dessutom var det någon som lovade mig popcorn igår..

Vet helt allvarligt inte ens varför jag skrev.. som sagt. En summering; mitt liv är jälvigt tråkigt. och jag är fruktansvärt uttråkad.. 54 days to go. Är det någon som har förmågan att resa i tiden så kan ni ju gärna höra av er för jag börjar bli lite less denna eviga väntan.. Bara så ni vet är 9 månder en hel livstid.

Nu ska jag se Heroes och vika tvätt tills M vaknar. BAJ

oh my, hello redhead!


Efter jag la mig till rätta i soffan och skulle slå i gång filmen inser jag till min förvåning (och förargelse) att jag tillhör den del av befolkningen som redan sett Romper Stomper.. så JÄVLA typiskt kände jag. Mitt humör dalade (om möjligt) ännu mer.
När tvn svek bestämde jag mig för att cykla ner till Willys och köpa en hårfärg och bli mörk såhär till hösten. Så efter jag tagit farväl av mitt blonda (?) svall blandade jag ihop den rödbruna blandningen och snörde in den i håret och höll tummarna. (FÖRLÅT bobbo, du trillar säkerligen av stolen när du läser det här.) Och vet ni vad? Det blev faktiskt helt ok.. Eftersom jag hade miljarders färger i håret blev det ett bra skimmer.. och färgen blev varm istället för att bli sådär grön/grå som den har en tendens att bli när man färgar hemma.

Det var länge sedan jag var tvungen dra fram legitimationen men idag hände det. Och som jag skämdes. Vet inte riktigt vad av förnedringen som var värst..
Att jag var tvungen visa leg.? Eller att jag som 21åring måste dra fram mitt ID-kort.. (man förväntas ju ha körkort) eller tillråga på allt att ID-kortet går ut i början av nästa år (dvs det är gammalt som gatan och jag ser HEMSK ut). Kan vara värt att ta det där jävla körkortet för att slippa liknande situationer i framtiden.

Nu ska jag vila, det där tog verkligen på krafterna.


en dålig dag


Ja, lördag och helg. Och jag har sett fram emot vad? Ligger under täcket på soffan och försöker hitta nått vettigt att titta på.. Jag har sovit SÅ bra i natt. Vaknade strax före 04 av världens halsbränna vilket resulterade i att jag inte kunde somna om förrens 05,30 för att sedan vakna med jämna mellanrum. Gav upp kl 09 och bestämde mig för att stiga upp. Sen dess har jag inte gjort ett jävla juta......







Idag är en jävligt dålig dag... känns som att den bara kan gå åt ett håll, käpprätt åt helvete. BLÄ


Minus grader i natt, det gjorde mig iaf lite lycklig. Nu ska jag se Romper Stomper, jag verkar vara den enda i hela världen som missat den filmen... På återseende

skrubb


God dag,

började dagen med en skön sovmorgon till klockan nio.. startade dagen i lugnt tempo i sängen med min bok.

har precis städat toaletten, stor städat. jag har legat på golvet och skrubbat tills händerna blödde (nja, men nästan iaf.. tills jag blev som ett russin). har haft massa fläckar som jag trott inte gått få bort på golvet.. men med en magisk såpblandning och beslutsamhet är nu govlet helt fläckfritt.

det har spridit sig en mystisk lukt från avloppet ett tag nu, idag bestämde jag mig för att göra slag i saken och slita bort gallret. som jag väntade mig var det grymt äckligt och jag var närmast beredd att det skulle dyka upp en kloakråtta. jag överlevde dock utan större skador.. efter avloppet tog jag och skurade hela lägenheten. Så nu luktar det gott i vart enda hörn i denna lägenhet. så nu kan jag med gott samvete göra helg:-)

ska lägga mig ner och läsa vi föräldrar som damp ner i brevinkastet igår. lillen har en envis hicka som har hållt i sig en stund nu.. stackarn! sen ska jag hoppa i duschen och göra mig i ordning ,och väcka m som har somnat på soffan, sen ska vi åka och handla lite till kvällens mys!

äntligen är det helg.... efterlängtat! ha en fin helg!


sömnbrist


Torsdag och min andra dag som hemmafru på heltid. Igår gjorde jag inte så jätte mycket.. större delen av dagen spenderades i sängen och på soffan för jag hade så fruktansvärt ont i ryggen. På eftermiddagen tog jag dock tag i hemmer och stökade ut nå skåp och röjde upp och sorterade upp. Så dagens projekt blir att bära upp allting till förrådet, med Ms hjälp. Hade tänkt orka städa toan idag.. och rensa avloppet.

Under den här veckan har jag gjort en ny upptäckt.. ett mönster har tagit plats på Ö. malmgatan. Denna vecka har vi tagit oss i säng kring tolv varje kväll.. och innan jag krypit i säng har jag gått på toa. Vaknar som av en klockan strax före 04 och håller på att kissa ner mig. Så det är bara kravla sig ur sängen.. Detta leder ju givetvis till att bebbe vaknar och börjar böka runt.. Och nu känns det verkligen som att han möblerar om där inne. Det märks att utrymmet tryter och det gör att han bråkar om plats med min organ.. allt för många gånger känns det som att alla mina organ får vika sig för bebbe. Hur som helst tar det ungefär en halvtimme innan han lugnar ner sig och jag kan somna om för att återigen göra morgon kl 08 även då med en bökande individ som pressar på sin kära mors urinblåsa.. och han är inte ens född än!!!

Nä, nu ska våran toalett få sig en makeover. Ikväll är det Idol och Lyxfällan! :-)

RSS 2.0