Official



Jag & Markus förlovade oss den 20nde december. Världens lyckligaste! Jag har världens finaste fästman. Du är mitt allt! Jag älskar dig. PUSS







Deprimerande


Det är bara för ordet. Julen spenderas hemma, i lule, by myself. var ju tänkt att det skulle bli en Stockholms resa med familjen. Sorgligt nog blir så inte fallet. Eftersom jag jobbar tis-fre. Suck! Självklart är det ingen som vill byta eller ta mina pass.. så surt nog får jag stanna hemma. Något som är ännu surare är att markus jobbar 14-22 på självaste julafton. Aja, inte äre alla som får fira julen tillsammans med the Cohens och the Cooper och Summer så klart. Och att inte glömma damerna i sex and the city. :-)
SURT sa räven.

På tal om OC så ska jag se ett avsnitt nu.. Har just upptäckt denna gudomliga serie och ser den från säsong 1.. tack gud, de kunde inte ha kunnat komma lägligare, det var precis då de började tryta.........


imorgon kommer min mamma och pappa, så ska vi ha lilla juafton! MYS

sen måste jag tillägna ett stort gattis åt min sköna böna nere i skåne som fyllde 20 igår. PUSS på dig!!
image20


PS Ni får ta tycka att jag är tragskt och sorgligt..DS


Oh, happy feelin'


Åh, vad jag älskar julmusiken.. Även om jag inte är någon julfanatiker så infinner sig julkänslan varje år jag slår på julklassikerna. Ja, vem får inte det?

Nä, nu ska jag fortsätta sjunga med i julsångerna och dra fram dammsugaren innan jag beger mig till Zandra.

Ikväll blir det en godköttbit och ett glas vin till det. Mys med andra ord. För att fira min nyfunna julkänsla! :-]


MÅSTE

Jag blir så less. Jag vill verkligen, det vill jag. det är bara det att jag inte kan.. det går inte.. jag måste GAH
Jag blir så förbannad på mig själv.

..jag lyckades även missa sex and the city, och det var en sådan kväll då jag verkligen behövde en carrie-dos.. jag måste fixa hem min box från syrran..

avslutningen tillägnar jag åt markus.. för att han står ut med mig, och alltid finns där. han är bäst!


309457-19

(exclusive med sängkammarblicken)

"det är bra att vara rädd, då vet man att man har något att förlora" och med det avrundar jag den kväll.. godnatt/L


Gah, utmattad


Nåh, helgen har bestått av jobb, som vanligt ungefär. Är helt död, min kropp och mitt sinne skriker efter lite ledigt. Med all rätt! Stämplar ut 19.30 idag.. tack & lov!
I fredags var Cattis & Micke förbi och kollade in våran lägenhet och såg lite idol=) Resten av helgen har bara spenderats på jobbet och i soffan. Dessutom så installerade markus diskmaskinen igår, åh så lovley!

Åh... kan inte bara mitt lönespec komma? Jisses! Nä, nu måste jag ringa försäkringsbolaget och klargöra lite grejer vid olyckan. På läkarintyget har läkaren skrivit 2004 när det i själva verket inträffade 2005. Åter igen, hur svårt kan det vara? GAH

På återseende

För att jag är så sjukt bra!


Då var den första tentan rättad och det gick ju galanat. Fyfan vad skönt! Ruskigt glad. :) Ja man är ju mera bra..

Hur som helst så skulle jag vila efter skolan idag, det resulterade i att de ringde och väckte mig från jobbet. nyss. yrade nog ganska mycket i nattmössan. Dags att börja laga lite middag, hur motigt det än känns. Har dock sovmorgon imorgon och börjar först klockan ett. Så ikväll blir det att se en film eller två och mysa.

Nä, dags att hinna börja med maten innan markus kommer hem och hittar mig fastsnöad och nyvaken framför datorn! bye bye


PS. Nu är chokladkalendern slut, fem dagar tog det. Ja, det var bra så länge det varade..DS

Idiot


Världen är full av idioter, och än är inte den sista född.


Just nu vet jag inte vart jag ska ta vägen.. är så jävla förbannad!! Fyfan för vissa människor. ja, fyfan!




Nä, nu lägger jag ner verksamheten. Verkar inte som att någon annan är speciellt engagerad så jag kan lika gärna strunta i det. Jag ska ta en dusch och sedan vänta på att min bättre hälft kommer hem från jobbet så vi kan mysa lite innan jag måste krypa till sängs. Ska infinna mig på en föreläsning 8.15 imorgonbitti.. GRYMT taggad. Eh neh

tjuv and the police


ja, då var man östermalmsbo, från och med i fredags. Så jävla nöjd, världens bästa läge och världens mysigaste lägenhet! Grymt nice. :)

Vi får internet och telefoni imorgon, ska bli grymt skönt. Man är helt handikappad utan.. speciellt jag, eftersom jag måste ha tillgång till internet för skola. Har en massa inlämningar.. Ja, då undrar ni ju säker hur jag kan sitta uppkopplad utan internet. Och sanningen är den att jag snor ett trådlöst internet utan någon av våra stackars ntya grannar.. Aja, det får dom stå ut med. Förhoppningsvis inget data snille som kan kolla upp det. Men å andra sidan skaffa ett skyddat näverk då!

Var förbi polisstationen idag också i hopp om att hitta mina nycklar.. men dom tycks ha blivit uppslukade av marken. SUCK! Jag blir så less.. kommer bli en dyr räkning!

Såg Från andra sidan igår, den sög! Just so yo know.

Nu ska jag göra klart skoluppgifterna. Over and out/L


RSS 2.0