Tvättdag

Go morgon, go morgon!

Lina är uppe med tuppen igen (nja, men nästan iaf) klockan ringde 08.00 och då vare bara dra sig ur sängen och ta tag i tvättandet. Snäll som jag är fick markus en sovmorgon.. men den vara inte speciellt länge till=) Dagen erbjuderen prommis och lite Kitchen Nightmares-tittande.
Är lite putt över att jag inte hittar en bok vi ska ha till tentan.. hittar den bara på adlibris.com, men såklart finns den inte inne. Det är SÅ typiskt.
Helgen besår av jobb, jobb och ännu lite mera jobb. Kan bli ruskigt intressant och se hur helgen fortskrider..
Men jag ska väl inte klaga som har varit ledig två veckor mer eller mindre?
Nä, time to get busy. Tvätten väntar sen ska jag gå och väcka min darling=) byebye

"Först hetsas man till att börja prata och gå, sedan tvingas man till att sitta still och hålla tyst".

Skönhetssömn


Vaknade på tok för tidigt, prestationångesten slog mig i skallen.. så jag var tvungen att ta fram den (allt för skrämmande) boken, barndomspsykolgi..Efter ca 4 timmar (och bara några få sidor) senare la jag ner och steg upp för att käka lite frukost. Dagen fortsatte i mycket lugnt tempo och jag tog igen den förlorande sömnen i soffan under några kassa tvprogram för att vakna till introt i OC. Hallelulja. Det förgyller eftermiddagarna.
Efter OC tog jag tag i att betala räkningarna. Till min sorg upptäckte jag att vi hade ruskigt mycke onödiga räkningar. Dubbla el räkningar, bredband som vi inte använt sedan november (missade att det var TRE låååååååånga månaders uppsägningstid) och för att inte tala om min nyckelnippa som slukades av marken.. det blev en DYR historia. Aja, jag får väl helt enkelt skylla mig själv.. ska införskaffa mig senilsnören.

Nä, mina kära läsare.. jag ska ta mig lite kaffe och bullar nu. Sedan ska jag sätta mig och göra ett allvarligt försök att hitta en bra film till kvällens myskväll, det var min part of the deal sen ska jag invänta min partner in crime, el makko=)


styling


Idag ringde min kära kusin, frisören, och tipasade mig om en platt tång från GDH, som visst ska vara the real deal. Dessutom var det värsta paketet med plattång och tillhörande väskor, plus schampoo och balsam plus tre hårprodukter. Så, jag var tvungen slå till. Jag ska få paketet av Markus, min älskade ängel! Åh, vad han är fin=) Snör in en bild på den..

 - GHD IV Styler Limited Edition

Idag har jag hunnit vara på stan en sväng med hela gänget, sen for jag hem och tog tag i lite skoluppgifter och lagade mig middag. Efter lite tvtittande bestämde jag mig för att göra klart en gryta till imorgon, så jag slipper göra middag. Hemmafru, ja tack!
Sitter just nu och kollar på I huvudet på Gynning, jag diggar Carolina för hon är så jävla störtskön. Däremot Viktoria Silvstedt...vad fan är det med bruden? vilket jävla pucko, mer pantad brud får man leta efter.. Vem fan kan inte pressa en apelsin? GAAAAH. Pinsam, ja.. nå jävulst

Hallelulja!


Ja, då  var de tre skoldagarna för denna ånad överstökat. Och jag kan inte vara lyckligare,, de suger verkligen musten ur en. Men denna gån värvadespedagogiken med lite praktiskagrejer och det var verkligen HUR kul som helst och jag hittade tillbaka till motivationen..och framförallt till meningen med att jag gör de här. Suveränt. Har dessutom tagit tag i läsandet och satt mig in i uppgifterna och börjat i en tråd. Och sedan träffade jag Erran som jag inte pratat med på väldigt länge, så vi anordnade en lunchdejt. YEY!

Helgen erbjuder stockholmsbesök, min syster och mina gudbarn kommer hem.. Så storbjud hos mamma och pappa med hela familjen samlad. Det var länge sedan jag längtade så här mycket till något. Sen ska även frippan slipas.. och färgen bytas. Skönt med lite nytt och fräscht.

Nä, mina vänner. Sängen kallar.
"Arbete gör sömnen söt".

/L

deprimerande, med risk att smitta

Stod och väntade på bussen, busskuren pryddes av en rullande text där det stod "Varje dag börjar med nya möjligheter". Ja, kanske kommer bussen i tid idag? Men den tanken slogs bort lika snabb t den blomstrat upp då jag kollade på klockan och insåg att bussen var 5 minuter sen.. 5 minuter senare anlände den. Som jag hatar att åka buss... Jag måste se till att skaffa körkortet, eller så satsar jag på att bli stenrik köpa en bil och skaffa mig en privat chaufför. Det är nog mest troligt att det senare inträffar.. iaf enligt de som känner mig.

Motivationen lyser med sin frånvaro. Studierna känns bara tungt just för tillfället, har X antal böcker som ska läsas ut.. orken att sätta sig finns inte då man i princip behöver ett lexikon till var och varannat ord. Kan inte hjälpa det, men tankarna finns hela tiden om det är/var rätt tidpunkt att plugga. Just idag känns det som att jag skulle vilja ta ett studieuppehåll och bara jobba. Slippa allt ansvar, slippa ha massa rapporter, uppgifter och tentor hängandes över en precis hela tiden. Det skulle vara så skönt att kunna spendera sin lediga tid på annat.. för att inte tala om alla pengar, all tid och energi man skulle ha över till nära och kära..
Förmodligen är det bara ännu en period som kommer passera.. men just nu.. orken och motivationen ligger på noll.

Skulle ha behövt spenderat denna dag och kväll i skolböckerna, men det lär ju inte inträffa. Hej så länge!

Alla hjärtans dag


Alla hjärtans dag.. den tredje i raden för mig och markus, den första vi har tänkt "fira". Vi ska laga gomiddag och mysa på sen gå på bio. Det var INTE igår!

Har varit ledig i princip hela vecka, så den har tillbringats i böckernas värld.. läser världens tråkigaste kurslitteratur. Hoija! Fick iaf veta praktikplasterna igår.. jag ska vara på en montessoriförskola i stan. Känns kul att testa på då pedagogiken skiljer sig ganska mycket från min förra praktikplats. FAST hade hellre tillbringat tre veckor med Z vid min sida......... GAH....... Suck. Jag ska väl ändå överleva?

Nä, nu ska jag hoppa i duschen och börja göra mig iordning för kvällens mys=)


Mobildjungel


Väntar på att avsnittet av gossip girl kommer hem, fördriver jag tiden med att kolla på telefoner. Men ack vilken djungel... jisses!
Nä,helgen bestod av personalfest.. det var trevligt! Och självklart kammade mitt lag hem seger (ovanligt? eh neh!) Lördagmorgon var jag mindre taggad, men mamma och pappa kom och hämtade mig och vi for en vända på  stan.. dagen avslutades med att jag följde med till piteå och spenderade resten av kvällen med mamma och pappa massa god mat och snarra framför tvn. Det var mysigt=) Sov över och på söndagmorgon rullade syrran med familj in.. Även så markus=) Så vi kom inte från pite förrens 9 på kvällen.. men det var trevligt!
Idag blire jobb.. stängning! Nä, nu ska jag hinna se lite GG (=gossip girl) innan jag börjar göra mig iordning.. FAN vilken bra serie.. börjar vankas ett beroende..... haha

XOXO


Total flopp.. och vägen upp.


Ja, har hänt en hel del saker sen senaste uppdateringen. Så, vad har då hänt? Jo, lördagen, som var mtt första chefspass kunde ju inte bli mer kaotiskt. Grillmaskinen slirade = inget kött + mycket folk (middan) = inge kul. Så jag fick helt enkelt ta i sär skiten och göra en rengöring och montera ihop den igen. Sagt och gjort. Då kom nästa missöde, värmen bara dalen neråt.. Lina = inte så teknisk (Anna inget vidare snille själv) Så vi var väl ganska utlämnade till slumpen. Men ödet, restaurangens alltiallo hade bestämt sig för att äta lite skräpmat dagen till ära och befann sig i den växande kön av hungriga gäster. Så han kom till undsättning och sparkade i gång maksineriet. Eftersom kvällen gick hann jag med att nästintill kapa mitt finger (nåja, nästintill skrev jag faktiskt.) Efter lite (läs MYCKE) omplåstring av Jenny var jag redy to get busy. Det administrativ gick åt skogen, och vid kvällens slut fick vi påhälsning av vaktbolaget som informerade mig om att jag inte hade larmat på.. Vilket jävla skitsnack tyckte jag, det hade jag ju visst gjort. SÅ jag gjorde som jag alltid gör i en diskussion då jag vet att jag har rätt..STÅ PÅ DIG var min tanke... Men det hade jag ju givetis inte. Blev lite missöden mellan mig och anna, men det löste ju sig. Och denna vakt lovade att han skulle ge mig en lektion i hur man larmar på =) haha Ja... hoija.. jag begav mig hem alldeles för sent, med ett finger som höll på att trilla av.. gråtfärdig... vilken jävla flopp! Vad gör man? Jo, man ringer sin söta mamma för lite sympati. Synd att hon inte var så surrvänlig eftersom hon sov men ville absolut att jag skulle bege mig in på sjukan så någon fick ta en titt på min skada och lägga några stygn.
....men tjurskallig som jag är (det genetiska arvet från min kära mor) åkte jag aldrig in på sjukan utan intalade mig själv att jag skulle åka in måndagmorgon istället. Men då var det alldeles försent för att sy (fick mig på näsan och en hel föreläsning) så jag får ta straffet och tejpa skiten istället.. det gör ont. Satan också.. ÄR huvudet dumt får kroppen.. ja, ni vet.  
Men, jag vaknade med ny kraft på söndagmorgon och for dit tog mig i kragen och gjorde en strålande stängning. Och bäst av allt, jag visste att jag hade gjort rätt. Det var med stolta steg jag gick mot bilen... inte en så stor flopp trots allt. Den hemliga ingridiensen, inställning, kära vänner..

Idag kom sängen, oj så efterlängtat. Och att den var en vecka tidigare än utsatt tid vilket satte sina spår... LYCKA, LYCKA. Det finns hopp. Så nu ska jag krypa ner i våran nya säng och se några gossipgirlavsnitt innan jag släcker lampan.

Jobbhelg


Då vare helg vilket betyder ledighet för många, dock inte för mig. Jobb ihelgen.. Inte är jag bitter. Kommer ju faktiskt dra in lite cash iställer för att bränna.
Hur som haver for makrus upp till byn nyss, lämnade mig för hans andra stora kärlek, skotern. Så ihelgen blir de jobb mellan 13-22.. Min "lediga" tid ska spendera i soffan framför riktiga tjejfilmer med snarrapåsen i högsta hugg.
Förövrigt lyckades jag med tranieéprovet igår, på nått vänster (?) Nä, mäkta stolt över resultatet! Så imorgon är det jag som är in charge. Nice.
Beskitningen av lägenheten gick också över förväntan.. Så otroligt skönt att ha det ur världen!
Nä, nu ska jag se lite gilmoregirls innan jag traskar i väg för att handla helgens smarrigheter. Sen hade jag tänk ta mig an projekt-designa-om-bloggen. Och även kolla om jag hittar något gossip girl avsnitt, kan bli en favorit=)

bye bye/L


RSS 2.0