Sommarlov


Då vare helg och jag är ledig.. så härligt! Har under veckan dessutom haft min sista skolträff på ruskigt länge, eftersom jag har valt att inte börja om till hösten utan ta uppehåll ett år och vara mammaledig. Har dock miljarders uppgifter kvar att göra.. det känns tungt.. den som lever får se hur det går med den saken.

Ja, sen har vi (markus pappa) byggt en altan.. vi fick lov av föreningen att bygga ut så då satte bygget igång och saknar bara de sista detaljerna. Blev riktigt nice, synd bara att vi inte har nån sol.

annars mår vi (både jag och magen) bra.. fogarna bråkar som satan.. och magen växer som bara den vilket resulterade i en sväng på stan med min kära mor för lite nya kläder. Min första mammatröja är inköpt. Puh!

Nä, nu ska jag gå och kolla till tvätten och dra med markus ut i solen.. kvällen bjuder på grillning hos Jonas och Stina. ha en trevlig helg!

v. 15


Just nyätit middag.. grillat med majskolvar (SÅ KLART)!! Hur gott som helst.. Vi tackar och bugar markus, min grillmaster till pojkvän, för den. :)

Magen den växer.. och folk har till och med börjat kommentera min växande kula! Roligt. Ska även hinna med att boka tid för ultraljud i veckan. Spännande!

Var och hälsade på hos Robba och Angelika och deras lilla bebis.. men hur go som helst! Istället får jag snusa kissegumma.. hon är så go min kissegumma! mysbebis ligger i famnen nu. Nä, nu ska vi göra nå vettigt.. typ se gossip girl, grym serie!

Får bli en längre uppdate inom kort.. just nu är jag alldeles för mätt och trött för att fungera. So long! /L

Bubblande


Ja, då befann vi oss en vecka närmare sommar och semester än sist. Fy fan vad  nice. Det finns inte ord som beskriver hur mycket jag behöver en paus just nu,...Less.

Förmodligen så har det inte hänt speciellt nämnvärda saker sen sist. Jag jobbade i helgen, öppning. Slutade tidigare i lördags för att åka hem till pite och var barnvakt åt mina syskonbarn. Blev en ruskigt sen kväll och jag var hemma i säng i lule kring 4 snåret.. måste jag säga att jag var trött när klockan ringde halv sex? Jag och markus tog igen den förlorade sömnen och sov hela söndagen (från de att jag kom hem från jobbet tills han var tvungen fara till jobbet).

Annars så lider jag fortfarande av kornisk trötthet och det känns som att gå på toa är en allt för stor kraftansträngning just nu..Var med om något väldigt mysko igår.. en bubblande konstig känsla i magen. Kan det ha varit dom första foster rörelserna?! Häftigt som fan var det iaf!

Nä, nu ska jag göra klart min uppgift sen ska jag se greys anatomy innan jag måste göra mig i ordning för jobbet! Lev och må.


GAH


Nu börjar mina krafter tryta.. och skolan blir lidande! Jag lider av kronisk trötthet och motivationen är nedkörd i backen! Tredje dagen i rad jag är helledig.. var tänkt att jag skulle göra bort de mesta i skolan men det har inte riktigt blivit av.

Igår grillade vi hamburgare på grillen.. det var så mysigt. Sen såg vi Underbar och Älskad Av Alla. Helt klart sevärd.. men ingen dundersuccé. Nä, nu ska jag försöka beta av lite på skoluppgifterna innan jag måste börja göra mig i ordning.. Bankmöte 14.30 och sen ska jag på vårdcentralen och ta lite prover 16.00.  
 
Fast allra först blir det ett eller två avnitt av sex and the city, fick hem boxen av syrran förra veckan och abstinensen är helt otrolig.

Ha en bra dag! /L


vecka 12


Men visst är det ju så att jag och markus väntar bebis! På fredag ska vi på inskrivning.. det ska bli så spännande. Så nu äre slut på hemlighetsmakeriet hära.

Nä,nu ska jag slå Stina en pling sen ska jag göra mig klar för en lunch på stan med Johanna.

Lev och må/L

RSS 2.0