NöterZ


Nu var det minsann på tiden att man skrev en rad.
Har spenderat två veckor hemma i Piteå hos min kära mor och far och blivit lagom bortskämd. Systeryster med familj från storstan har även varit upp och hälsat på. Har varit grymt kul trots det hemska vädret.

Magen växer så det knakar och snart är det halvlek.. fatta att tiden gått fort. Lilleman bökar på och visar att han lever och det är hur mysigt som helst. Längtar tills pappa också får känna en spark=)

Idag investerade jag och Markus i ett xbox360 och guitar hero....... tror ni att vi sitter klistrade? nöterz..... det roliga är att jag håller på att spöa markus, är iaf hack i häl =)  Nu blev det min tur.... See ya later


Vola! Det blir en..

...gullig liten bejsa! Som "var lite för välutrustad för att vara en tjej". Då kan man ju dra sina egna slutsatser.

Hur som helst pickade hjärtat på i bra takt och lilleman bökade runt och var inte sådär jätte intresserad av att fastna på bild (det har han nog från mamma). Men allting såg jätte bra ut och han hade alla armar och ben, händer och.. sen var det det där med fötterna. Våran läkare fick lite panik när hon inte hittade tassarna (men sa givetvis inte det till oss) och gick ut ur rummet för att hämta en till läkaren med ett utlåtande. Så in kommer en farbror och säger "Ja, under mina år har jag då aldrig  sett en bebis utan fötter". VA? Har han inga fötter?! tänkte jag i smått panik.. men visst hade han tassar.. han ville bara helst inte visa dom. Men vi fick en skymt av två tassar, och jag kunde andas ut. Helt perfekt var våran bejsa!

Vilken känsla..


Trist


Min första dag på semestern.. kan inte säga att jag åstadkommit så mycket :) Varit och rantat runt med Linda, nästan ätit lunch och tvättat. Imorgon ska vi dock på ultraljud. Det ska bli spännande!

I helgen vart de grillat, fotboll och fest som slutade med utgång. Det var faktiskt gode trevligt, förmodligen för att stina var mitt nyktra sällskap. Igår var jag mera trött och slog inte upp ögonen förrens 18.10,.. och då för att markus bokstavligen drog mig ur sängen!

Nu ska jag fixa tvätten och kolla till ugnen. Det luktar väldigt mysko.. är lite orolig att den har sotat igen. Nu kom min älsklig genom dörren med lite efterrätt.. jordgubbar och glass. Mums! Tyckte desutom att han blev utmorrad av Sally.. hm.


SEMESTER


Nu har jag semester. Fyfan vad härligt!!

Jag har tränat på hemmafru-rollen och kokat saft idag, mormors smultron saft. Mums! Imorgon ska jag fortsätta med att städa och röjja upp här hemma. Det behövs verkligen!! Sen blir det givetvis fotboll.

Nä, nu ska jag gå och lägga köttet i marinad och krpa ner i sängen med min älskling. Sov gott

Fatty


Ja men hej hallå dagboken. Här är man just hemkommen från Suntan. Vi var och solade imorse. Oj så skönt, och efterlängtat! Bara man får sig lite färg nu.. 

Igår jobbade jag kvällspasset och när jag kom hem var jag nära att stryka med.. heöt seriöst. Mina fogar mår absolut inte bra utav att jag står upp 8 timmar i sträck på jobbet. När jag kommer hem så kan jag i princip inte röra på mig, och om jag har tur kan jag sova en stund under nätterna. Det är en smärta som är förjvälig. Men ska iaf ringa sjukgymnasten och få komma och pröva ett bälte som tydligen ska vara bra.. Värt ett försök! Nä, nu ska jag sluta gnälla. Jag går ju faktiskt på semester på fredag kl. 22.00. Det är INTE dåligt! 

Nu ska jag göra frukost och sen snöra mig på soffan och ha Sex and the City-maraton innan jobbet.
So long suckers!!/ Fatty



Bebis


Helgen har spenderats uppe i byn och firat Cattis som tagit studenten! Helgen avrundades med en ikeatripp i söndags.. det blev som vanligt på tok för dyrt!
Igår hade jag ledig dag och spenderade den på stan med Stina och förstörde lite mer pengar och lunchade. Kvällen gjorde jag absolut ingen nytta.. förutom att jag la in bilderna från kameran på datorn. 

Magen v. 17 (16+0)
 

 
Nä, nu ska jag gå och göra mig i ordning så vi hinner handla innan Markus börjar jobba. Såg just att jag inte börjar förrens 17,00 idag. Skönt!

4 dagar kvar till semester
7 dagar kvar till ultraljud


Besked


Glädjande besked så här på tisdagkväll.. Skattepengarna har hamnat på kontot.. inte illa! :) Sen har vi fått tid för ultraljud den 17/6. Alltså mindre än två veckor kvar, gah vad spännande!

Nä, nu är hungern ett faktum. Ska göra mig en ruskigt god smörgås och sedan krypa i säng. Imorgon ska jag få lite grejer uträttat innan jobbmiddagen.

På återseende och godnatt. /L

Ruttet


Ja, då var helgen passerad.. Har inte gjort sådär jätte mycket egentligen. En liten invigning av altanen i fredags efter jag kom hem från jobbet och gårdagen spenderades hos stina och jonas där vi grillade och avrundade med lite kubbspel. Och jag kan glatt meddela att tjejerna vann.. (kan ha berott på att vi var nykter..).

Idag har varit ungefär årtiondets slöaste dag.. vi hade stora visioner för denna söndag. Vi skulle åka till återvinningen, storstäda, åka bort med kläderna och tvätta. Det enda som blev gjort var de sistnämnda. Vi har legat på soffan under täckena hela dagen och glott tv och slummrat till om vartannat.

Hur som haver for markus till jobbet 21 och jag loggade in på min studentmail och till min fasa insåg jag att jag missat ännu en inlämningsuppgift. Ja, suck. Räknat med att inte göra klart tre uppgifter, så jag får helt enkelt lämna in dom någon gång under sommaren var min tanke. Just nu bringar bara den där jävla skolan en jävla massa ångest.

Nä, nu ska jag gå och renbädda och krypa till kojs med datorn och se lite sex and the city. Sen ska jag ställa väckarklockan på 07.00. Ska boka tid för ultraljud och telefontid mellan 7 och 745. Får somna om en liten stund innan jag måste bege mig till jobbet!!

God natt gott folk!

RSS 2.0