Avsked


Har varit hos barnmorskan idag.. som vanligt gick det fint. Ligger med huvudet mot utgången men det går att rubba så han har alltså inte fixerat sig. Hjärtljudet låg på 129 och magen mätte 30cm. Ja, inte är det konstigt det känns som att man ska bokstavligt spricka vissa dagar..... HUr som helst följer jag fortfarande min kurva helt exemplariskt :-)

Jo såhär är det ju.. att jag gick ju och piercade tungan för 1,5 år sen. Är måttligt less staven i tungan men har helt enkelt inte fått ut den. Har verkligen provat allt. Jag trodde att jag skulle behöva gå till nån som fick knipsa av staven. Men så imorse, med lite mer vilja än vanligt, begav jag mig in på toa och lovade mig själv att jag inte skulle ge upp förrens min tunga var befriad. Och, voila. Idag gick det med lite jävlarannama och en tång. Det var ett efterlängtat avsked!!

Vi har ju ett obligatoriskt Söndags nöje nämligen Ensam mamma söker och igår var inget undantag utan vi satt bänkade som vanligt. När det var slut skulle vi slå igång filmen... men kände att det nog var bättre om vi såg den idag under dagen när det fortfarande var ljust ute.. Ja, så fick det bli. Nu ska jag slå på nya avsnitt av Grey's Anatomy och Desperate housewives.. Hösten är allt bra nice!

Ska in en sväng till stan och köpa skorna och byta jackan. Ska även kika in på apoteket och köpa något mot dessa sura uppstötningar. Vaknar under nätterna av det. Yack.  Det känns inte okej.

På återseende. /L

Mys


Vaknade klockan 06,43 imorse för att min blåsa var sprängfull.. det är så härligt att vara gravid! Gick till sängen och hann precis lägga huvudet på kudden så ringde klockan och det var dags att göra morgon, Jag kan säga att det var TUNGA steg upp ur sängen. Hur som helst mötte vi upp crewet på jobbet.. kring 10 anslöt hela styrkan och vi begav oss till Selet (?). Hur som helst var det HUR fint som helst där.. Där hade vi 5-kamp, grillade och fikade och bara mös på. Hur trevlig avslutning som helst!

Vi var väl hemma kring 15 någon gång och så fort jag kom genom dörren la jag mig på sängen och föll i djup dvala. Shit vad jag var trött.. har missat allt för många timmars sömn de senaste dagarna. Jag är så dålig på att ta mig i säng i tid..... Nåja, vaknade av att jag var vrååålhungrig kring halv sex. Och då är det SÅ uppskattat att veta att man har mammas köttsoppa i kylen och att det bara är att värma upp. Hade aldrig haft ork till något annat en dag som denna.

Förtillfället sitter M och spelar GOW (det har han gjort sen typ 19 igår) och jag hade tänkt ta mig en lång dusch. Mitt hår är så glad att mitt schampoo, balsam och inpackning befinner sig på rätt adress igen. Det har varit några tunga veckor efter att jag glömde mina produkter i Rantis. Illa!

Måste avsluta genom att länka till en sida där man kan skrapa lotter gratis.. Jag har vunnit godis från piraten:-) haha Jag tror inte på nå större vinster MEN det är spänningen... Nu ska jag göra en användare åt M och skrapa fram något mer.. kanske en film? beasås? chirre? kryssning? Ja, vi får allt se!

Gå in och skrapa lite nurå!!!! http://www.skraplotto.se/?ref=36601

Ikväll ska vi se Mirrors för jag tycker helt enkelt inte att jag är nog skadad eller nog mörkrädd.. Jäkla M, det är hans val av film. Ha en trevlig söndagskväll!



Sen avslutar jag dagen med en lite gåta. Jag söker en stad, ledtråden är: Är alltid Don Juan? Sug på den ni!

LYX


Nåja, nu har jag blivit lagom bortskämd! Såna här lyxerier hör inte till vardagen kan jag lova. I fredags efter jobbet kom M och hämtade mig.. med blommor i handen. (det VAR på tiden). När vi kommit hem fick jag ett betydligt större paket... åh, min älskade dunparkas!! Hur kan man förtjäna en så fin karl?! Av mina kära föräldrar fick jag pengar så jag kan gå och köpa mina efterlängtade Ugg's. Jag känner en som kommer vara välklädd och skitSNYGG under vagnpromenaderna i vinter. Och av min älskade systrar fick jag ytterligare en slant att köpa något onödigt för!

Nä, mina ögon håller nu på att i skrivande stund falla igen. Är dock inte riktigt klar med planeringen inför morgondagens aktiviteter.. Måste slutföra min 5-kamp som förtillfället bara är en 3-kamp och slänga mig i duschen så att det bara är att kliva i kläderna imorgonbitti, ska ju faktiskt infinna mig på storheden 08,00.

Klockan 10,00 ska hela personalstyrkan träffas på storheden så ska vi ge oss ut på äventyr.. i skogen. Vi får allt se hur det går med den saken.. stormvarning. Aja, det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder..? Eller?

På måndag ska jag till barnmorskan igen. Kommer nog med all säkerhet få bekräftat att bebbe har lagt sig till rätta.. De sista tre veckorna har bebbe blivit riktigt lugn i magen och haft samma ställning, dvs med huvudet neråt = revbenssparkar! Sparkarna kommer dessutom alltid på samma sida.. Dessutom tyckte barnmorskan på förlossningen att han låg väldigt långt ner.. vi får väl se om min barnmorska tycker att han har "halkat" ner.
Bebbe brukar även trycka ut stjärten eller fötterna så det bucklas ut på magen och man kan få fast i kroppsdelen vilket jag tycker är ruskigt underhållande.. dock inte för M siom bara tycker det är obehagligt. :-)

Och tisdag jobbar jag mitt sista pass.. det känns.. konstigt. men skönt! ack så välbehövligt för min kropp som har åldrats ungefär 60 år de senaste månaderna. jag känner mig inte som någon ungdom!
Nä, nu ska vi hoppa i duschen och sen börja avrunda denna lördagkväll. God natt!

Gratulationer

Hurra, hurra! Grattis på min födelsedag till mig själv. Då var man ett år äldre och förhoppningsvis lite visare än för elva minuter sen...

Nä, det var väl typ det jag hade på hjärtat. Nu ska jag gå och lägga mig, upp och jobba imorgon! Sen blir det fika på Östra malmgatan 27, välkomna!


utlovade bilder

Jag lovade ju att ta en bild på vårat vrålåk och lägga upp.. har nu äntligen fått tummen ur. Så här kommer den,



Den blå sopsäcken innehåller inte min karls döda kropp utan sittdelen till vägnen som ska upp i förrådet. Kände att jag var tvungen att förklarar mig då bilden såg väldigt misstänksam ut. :-)



Här kommer en bild på kulan i v.30.



Nä, nu MÅSTE jag ta tag i städningen. Sen ska jag cykla ner och inhandla lite ingridienser så jag kan baka. Och så ska jag även fara förbi Videoteket och köpa tonvis med godis för 4.90:-/hg som jag ska snaska på till Idol och Lyxfällan. Mys!




dan före dan


Min lediga dag igår började otroligt bra, mycket skönt att vägarbetarna gjorde morgon redan 04,57. Detta gjorde ju givetvis att jag vaknade.. Låg kvar i sängen, klarvaken, tills klockan ringdeklockan 07,30. Snörde i mig lite frukost och klädde på mig. När jag gick till bussen blängde jag lite surt åt vägarbetarna... Kanske hjälpte de, för idag var dom inte på klats förrens efter sju. Sovmorgon med andra ord! Tog iaf bussen till jobbet för ett morgonmöte och efter det åkte jag hem.
När jag sedan landade här hemma igen strax efter 11 gick jag direkt till sängen och la mig.. Var otroligt trött eftersom jag sovit knappt 5 timmar och för att jag hade så helvetes ont i ryggen att jag knappt kunde stå upp. Än mindre springa lite ärenden, vara och handla och storstäda.
Sov dock inte så bra eftersom jag vaknade till så fort jag spretade med en tå eller rörde mig en milimeter och en låsande ilande smärta gick längst hela ryggen/svanken. Efter att ha tillbringat hela min lediga dag i sängen kunde jag åter igen röra mig kring 6 snåret. Då var det dock försent att ta tag i bestyren så jag la mig på soffan och glodde tv och löste korsord hela kvällen.

Idag däremot är jag både utvilad och (hyfsat) fräsch i kroppen. Så jag ska börja städa nu så M kan dammsuga och skura innan han far till jobbet. Måste även iväg och handla så jag kan baka. Nu ska jag leta recept på något riktigt smarrigt sen ska jag rivstarta dagen  med lite havregrynsgröt!

Glöm inte att gratulera mig imorgon! Ha en trevlig dag!

utmanad

Jag har blivit utmanad av Angelika

De som utmanas ska skriva 5-7 saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information. 

Jag är ruskigt (nästintill sjukligt) mörkrädd.
Jag älskar att lösa korsord.
Jag har riktigt uselt minne.
Jag är nog lite (läs mycket) beroende av CocaCola..
Jag är grymt klumpig  (själv kallar jag det otur)
Jag är i princip alltid sen..

Jag utmanar:
Aina
Mia
Stina


 


ny vecka...



Den gågna veckan spenderades till största delen i pite.. blev sen filmkvällar med mycket mys. Har flängt runt en HEL del. Inte förrens på fredagen begav jag mig hemöver med min mamma, syrra och hennes barn i släptåg och innan vi begav oss ut på stan för lite shopping torkade vi (mamma) fönstrena och hängde (med hjälp av syrran) upp nya gardiner överallt. Det blev som ett nytt hem.. härligt!

Har haft besök av markus mamma och hennes karl i helgen så det har varit full rulle. Så igårkväll avrundade vi helgen med hämtpizza (det var INTE igår) och lite slisk med våra Ensamma mammor.

Är helt död i kropp och själ idag.. vill verkligen bara krypa ner i sängen och somna om. MEN, idag är det åter till vardagen och jobb står på schemat.. Stängning med Elin. Det borde gå klockrent:-) Sen hämtar M upp mig.

Och måndag betyder att vi går in i ny vecka.. v.31, Nu är det inte alls länge kvar. Det känns så nära men samtIdigt så långt borta. Behöver jag säga att jag längtar?
Måndag betyder ju också ett nytt GG avsnitt.. hell yeah!

Nu ska jag hoppa i duschen och försöka bli människa igen. Ha en fin dag! /L


Obehagligt



 

I brist på annat surfade jag in på gravid.se och hamnade på namnsidan. Där finns det en Namnsnurra som slumpar ut namn.. För skojs skull så tryckte jag och namnet Leonora dyker upp. Innan jag ens hinner reagera tänker jag bara "fan vilket konstigt namn".. men så ser jag.. LEO NORA. Det är ju vårat tjej- respektive killnamn. Det är fan ödet.. Det blir antingen en liten Leo eller en liten Nora. Ja, det där var fan obehagligt.. på riktigt.

Nä, nu ska jag stänga av den här jävla maskinen.. jag har bättre saker för mig.

idoler


Jag lyckades övertala markus, genom att stå för middagen, att jag skulle få lite snarra. Så efter middagen begav vi oss till Willys för att handla lite slisk. Så ser jag att dom har den sista delen i Stieg Larssons kriminalromaner,. "Luftslottet som sprängdes". Tror ni att jag blev nå lycklig? Så fort vi landat hemma började jag läsa och kunde konstatera att den är minst lika bra och spännande som dom tidigare två. Så jag måste helt enkelt lägga "Aldrig fucka upp" på hyllan en stund för att få reda på hur det går för Blomkvist och Salander.

Ska också packa ihop min förnödenheter som jag kan komma att behöva under veckan. Direkt efter jobbet åker jag nämligen hem till mamma och pappa och stannar där till fredag. På fredag åker jag, syrran och mamma tillbaka till lule. Då ska shoppas lite och sen ska mamma hjälpa mig att torka fönster och hänga upp de nya gardinerna:-) Min älskade gullmammma!!

Det betyder att jag måste hinna med stan imorgon på morgonen för att köpa tyg och (FÖRHOPPNINGSVIS) hämta ut mitt paket. Hade även tänkt hinna med att städa av här hemma, städa toaletten och dammtorka så markus kan dammsuga och skura. Detta betyder att jag måste ställa klockan imorgon. Och efter fyra timmars arbete på eftermiddagen får jag åka hem.. till mamma och pappa. Det ska bli så skönt. Och jag ska dessutom äntligen få äta surströmming.. åh, så gudomligt. Det här kan inte bli annat än succé.

Nu ska jag se lite I ditt ansikte med Bretner, han är förjävla skön. Och med det avslutar jag för denna kväll. /L

GG


Nä, inget paket idag heller.. Nu börjar jag bli lite less. "Paketet har passerat sorteringsterminalen". Nu kan det omöjligt vara många dagar kvar.. men hade som velat ha det innan jag åker mot Pite.

Det blev en sväng på stan idag, en kort sväng eftersom markus hatar att gå omkring på stan. Men hittade iaf det jag var ute efter.. underkläder och två långärmade baströjor.
Efter vi käkat lite lunch och var förbi garaget en sväng åkte vi ut mot Storheden.. tanken med resan dit var att jag skulle hitta en lampa till sovrummet och gardiner till sovrummet. Men jag kom hem tomhänt.. vilken besvikelse. Får ta det en annan gång.

Nu ska jag röja lite här hemma innan jag börjar med middagen, kycklingsallad.
Idag är det dessutom måndag.. för er som inte vet betyder det ett nytt färskt avsnitt av Gossip Girl. Men härligt! Kanske cyklar ner på Willys och handlar lite karra till kvällen :-)


stan


Ja, ledig dag idag efter min jobb helg.. Funderar vad jag ska ta mig till. Markus har jobbat natt, så han ligger och sover.. det betyder att jag måste vara tyst. Kanske jag skulle snöra på mig lite kläder och ge mig ut på stan? Har trots allt lite "måsten" såsom nya trosor (inte bekvämt när dom täcker ungefär hälften av vad dom ska och skaver så ini) tyg till  gardinerna.. och hämta ut mitt paket som inte kommit (känner att jag börjar bli LITE otålig!). Sen kan man alltid hitta lite bra-att-ha-grejer. Jag är MYCKET bra på det.
Sen förtjänar faktiskt min karl en liten överraskning.. eftersom han är bäst och jag ibland kan vara lite dålig på att visa min uppskattning! Och jag tror att jag vet vad han förtjänar för något!
Ja, stan får det bli. Sen måste jag övertala markus så vi kan åka ut till storheden en sväng.. Ska dock lägga mig på soffan och se klart filmen jag somnade till igår kväll innan jag rivstartar denna måndag!

Have a nice one


Förlossningen

Ja, på förlossningen spenderade vi några timmar i natt. Hade en konstig, ilande värk  i nedre delen av magen igår.. det började på morgonen och höll i sig hela dagen. For till jobbet och när jag kom hem från jobbet blev det bara värre.. Började få ont längs sidorna av ryggen också. Så eftersom jag insåg att jag var alldeles för orolig och i alldeles för mycket smärta för att kunna somna.

Så efter många om och men bestämde jag mig för att iaf ringa in och pratade med dom på förlossningenm, och hon tyckte att jag skulle komma in på en gång. Sagt och gjort, väl där kopplade dom på mig ctg-kurvan där jag fick se att allting var bra med bebbe och att bebbe inte hade nånting med min smärta att göra. Så då kunde jag iaf andas ut..

Så efter en massa undersöknngar kunde dom konstatera att allting såg jättebra ut förutom mitt urinprov som dom skulle skicka på odling.. för något var de. Så jag fick medicin och sen fick vi åka hem.

Efter denna natt betämde vi oss för att föda före 22 så vi får gå genom huvudingången. Det är ingen lek att guida sig i Sunderbyns källargångar i hopp om att hitta till förlossningen.. jag kan säga att jag hade INTE varit glad om jag var i värkar.

right back at me!


Ibland får man nog så man förtjänar! Sitter här och har åkt på världens jävla förkylning över natten. Jag är helt igentäppt i näsan och det finns inte en chans att mitt nässpray (som dessutom är receptbelagt) ens nästan kan frigöra min snok.. Sen känns det som att jag har en jävla stock i halsen.. det går inte svälja och det gör ont. BLÄ

Ja, senast igår rackade jag ner på markus och hans veka imunförsvar och att han ALLTID är sjuk. Ja, känns som att jag fick äta upp det idag....

Nä, nu ska jag krypa ner i soffan igen och samla kraft för att orka cykla ner till Willys och köpa massa slisk till ikväll. :-) Jag tycker synd om mig själv och det enda som kan få mig på bättre humör är lite (läs mycke) snarra!


inredningstarmen


Herregud vad det rycker i min inredningstarm just nu! Jag känner att jag är så less på hur vi bor nu att det är dags att byta lite färger och gardiner och pynta upp lite här hemma.
Så innan jag far till Pite på onsdag ska jag förbi och köpa tyg så vi (läs mamma) kan sy gardiner till vardagsrummet och köket. Ska även kolla efter nå nya kuddar som går i samma färgskala.. om jag inte råkar hitta några jag gillar ska jag köpa tyg så får vi göra kuddfodral också. har dessutom hittat en ryamatta jag kan tänka mig till vardagsrummet.. som kostade under 2000:-. Det får nog bli den!
I sovrummet har jag bestämt mig för trådgardiner och sedan skulle jag behöva en ny lampa i fönstret. Jag svär också på att jag ska hitta ett nytt glas till tavelramen så vi får hänga upp tavlorna vi köpte för sisådär ett halv år sen..

  
Bordlampa 

I hallen behövs en ny matta som jag har hittat.. så det måste bli en ikea resa snart.

Det finns tiotusentals mer saker jag vill göra.. men det här SKA göras inom kort. Det är kanske därför det kallas för evighetsprojekt?!
Markus har just farit på träning så jag hade tänkt gå och duscha, sen tända ljus i hela lägenheten och krypa ner i soffan och se på Idol och bara mysa! Jag insåg just att jag måste börja spela på lotto....... suck!
Så ju även att dom hade skickat mitt hmpaket igår.. borde jag inte ha det snart då? Någon som vet?

bäst just nu



till orsaken att jag ens orkade skriva nåra rader. Om du inte redan hittat dit, är det på tiden! http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=119392285

Det är det bästa jag har hört på länge..... nu ska jag ta hand om tvätten och göra bort veckostädningen så jag har kvällen ledig! på återseende

Jämnad med asfalten


Det har väl varit en relativt kass dag idag. Vaknade med huvudvärk och den höll i sig hela dagen.. For till jobbet och jobbade, det gick dock bra. Påväg hem höll jag på att bli jämnad med asfalten vid övergångstället vid mjölkuddsrondellen. Jag skryter inte om att jag är så jävla duktig i trafiken och i många fall så utgör jag nog en trafikfara där jag cyklar omkring (är ju ingen elit cyklist precis) och lyssnar på musik och smsar folk. MEN idag cyklade jag mot grönt (omän med mobilen i handen) och det var ett sånt övergångställe där man får cykla! Och så kommer det en bil som kör om bilen (som stannat för att det är rött) och kör mot rött och har sikt inställt på.. mig. Jag upptäcker dock bilen i ögonvrån och kastar mig själv av från cykeln.. mobilen hamnar på marken och cykeln likaså. Jag halvramlar.. Måste ha sett väldigt graciös ut.. jag och svarta faran (cykeln) kom dock hem någorlunda helskinnade.. jag tror att styret blev lite snett och framskärmen lite till bucklad av fallet.

Såg idol när jag kom hem och blev lite inspirerad att ta tag i min rock-karriär. Så jag måste slipa min skills i guitar hero imorgon.. kan inte med att markus ska slå mig. Även om jag är den mest musikalist obegåvade person som kan existera på denna jord (totalt tondöv och helt avsaknad av allt vad taktkänsla heter) rockar jag guitar hero, och så ska det förbli!

Jag måste införskaffa mig ett par riktiga vinterskor.. skulle inte sitta helt fel med ett par Ugg's. Men då saknar min plånbok bara sisådär 2300:-..... Suck. Någon som vill skänka det åt mig? För mer info eller kontonummer, ring eller mejla!
Nu ska jag gå och krypa ner brevid min älskling, som förövrigt håller på att bli sjuk. Han har åkt på världens förkylning (som han försöker smitta mig med) Bäst att dra sig till sängs innan man snöar fast totalt! God natt och sov gott/L

tankspridd


Vilken dag, kan sammanfatta den med ett enda ord nämligen total förvirring. Steg upp och gjorde mig i ordning för att åka till jobbet.. Traskade till busshållplatsen, bussen kom och just när jag skulle stiga på började jag fumla efter plånboken.. panikhällde väkan upp och ner och kunde konstatera att den inte befann sig i väskan. F-A-A-A-A-N-!!!!!!!! Jag sprang med sammandragning som heter duga hemöver och tänkte att jag skulle hinna med nästa buss om än jag då skulle bli någon minut sen till jobbet. När jag kommer fram börjar jag leta efter hemnyckeln.. tror ni ens jag hade den med mig? Nä, där stod jag.. utelåst och utan en enda krona. Mitt i all otur upptäcker jag att jag har cykelnyckeln i jackfickan. Men perfekt. Så jag sätter mig på cykeln och trampar jäärnet (ja, så fort det går som höggravid, dvs inte så snabbt) Kommer fram till storheden lagom till jag börjar,svetten rinner och jag är nästintill svimfärdig. Inser ju även där att jag glömt mitt passerkort, min nyckel, min nyckel till skåpet och mitt stämplingskort i väskan som ligger hemma i hallen, tillsammans med min hemnyckel. Snyggt jobbat, snyggt! Och som om det gick bättre på hemvägen. Efter jag slutat går jag upp till omklädningsrummet och börjar klä av mig.. tanken att nånting inte står rätt till slår mig.. hmm.. funderar inte så mycket mer tills jag ska på med mina vanliga kläder. Jo, dom ligger ju nere på kontoret. Får snällt klä på mig och springa ner igen. Sa hejdå till alla jobbar kompisar än en gång och dom små skrattade lite åt mig. Byter om och går ut till cykeln.. river upp hela väskan (återigen) i jakt på cykelnyckeln.. den saknas. Hinner bli grinfärdig innan jag inser att den är i jackan som jag glömt kvar på kontoret. Så jag går återigen in på jobbet och får min jacka.. Slutet gott, allting gott. Kan dock konstatera att jag är grymt tankspridd. `

Har även hunnit pyssla på här hemma sen jag kom hem från jobbet. Har gjort en köttgryta som står och puttrar på pisen i skrivande stund. Markus har dammsugit och röjjt upp här hemma och sedan har jag kört i gång en tvättmaskin. Känns skönt att ha fått lite gjort här hemma. Jag kan med andra ord ligga på soffan och se på tv HELA kvällen lång utan att ha dåligt samvete. Imorgon måste jag dock försöka komma ihåg att ringa tandläkaren och boka en tid. Den som lever får se..
Har även hunnit vara hos barnmorskan. Allting gick bra och hon kunde konstatera att jag följer min kurva exemplariskt! Sfmättet mättes till 28cm och bebis hjärtljud låg på 156. Det var betydligt mer action i magen än nån gång tidigare! Bebis låg just nu med huvudet neråt. Så vi får väl se om han/hon snurrar nå mer på sig. Än en stund finns det ju lite utrymme att röra sig på.. Men allt är i varje fall bra med både mig och bejsan! :-)


I och med denna dag kan vi konstatera att jag är en mycket förvirrad kvinna som förmodligen skulle glömma mitt eget huvud om det inte satt fastmonterat på min kropp!

mitt nya vråååålåk


Ja, då började även denna helg lida mot sitt slut. Fredagen var lung och spenderades till största del på soffan framför tvn, var även barnvakt åt Ruschak.
På lördagmorgon dök min kära mor och far upp i dörren och vi gav oss ut på barnvagnsjakt. Vi gick in i affären helt övertygade om att vi skulle komma ut med en Crescent.. men det slutade med att vi köpte en Emmaljunga City Cross med en hårdlift. Jag är HUR nöjd som helst. :-) Det bästa av allt var att vi fick ta exemplaren ur butiken, så nu står den bara och väntar på att få användas!!
Efter en lyckad barnvagnsaffär for vi vidare in till stan där vi tog en fika på roasters sen gick vi och handlade. Blev grillmiddag med hallon- och björnbärspaj till efterrätt. Super gott! Mamma och pappa for nyss hem och markus for och fiskade.. och jag blev lämnad själv.
Vilket ypperligt tillfälle att krypa ner under täcket igen och påbörja min nya bok, Aldrig fuck upp. :-) Inte många knop idag! Imorgon ska vi till barnmorskan på morgonen och sedan ska jag jobba stängning.

Bilder på vrålåket kommer inom kort :-) Ha en trevlig Söndag!


BAD


Har varit upp och kissat tre gånger i natt och har vaknat av att jag haft två sendrag. Det har med andra ord varit en ganska sömnlös natt.. Dagen har spenderats i sängen, min rygg har varit allt annat än bra idag.. Får dock iaf till jobbet och gjorde ett tappert försök.. nu, ryggen är värre än nånsin typ. Har haft kramp i benet hela kvällen.. Jätte obehagligt! Men ska tydligen inte vara någon fara.. "bara" någon nerv som kommer i kläm. Värken är dock värst i själv ryggen och inte i svanken. Man blir så less!

Vi har ju rensat ut våra garderober för ett tag sedan.. det resulterade i två sopsäckar med kläder som inte längre föll oss i smaken. Så i stället för att snöra bort det åkte vi in till Röda korset och lämnade dom där. Så nu har vi gjort några andra glada även om hon som tog emot det inte visade speciellt mycket tacksamhet. Men å andra sidan är det inte hon som ska ha dom!

Nä, nu ska jag och min trasiga rygg lägga oss i sängen och hoppas på ett mirakel. Att min natt sömn bli ostörd och att min rygg läker,,, så får vi se om det blir jobb imorgon eller inte. God natt! /L


bilbarnsstol


Idag har vi köpt bilbarnsstolen, en akta graco med bas. Dessutom fyndade vi och hittade den på kampanj :-) Ruskigt skönt att ha det klart. Börjar ju dra ihop sig!



Efter att ha varit på barnens hus och varit och handlat lite släppte markus av mig här hemma och fortsatte mot jobbet. Jag gjorde en riktigt ordentlig frukost/lunch bestående av mannagrynsgröt, ägg och två mackor :-) Till frukost serverades säsongspremiären av Gossip Girl. Man måste ju bara älska den serien!

Jag påbörjade ett jäkla projekt här hemma igår.. Jag kom på tanken att strukturera om alla våra garderober och röjja upp. Det resulterade i att jag slet ut garderoberna och så rann energin av mig. Så jag la mig på soffan och vilade lite när Cattis och Rusky kom och besökte mig. Det slutade med att vi satt och snackade skit sent in på kvällen. Vilket betyder att sovrummet är en enda röra... och vette sjutton om jag ens orkar ta tag i det idag, tveksamt. 

Nu måste jag vila en sväng innan jag måste bege mig till jobbet. Jobbar 18-22 hela veckan. Sen ledig helg. Skönt! :-)


RSS 2.0