Ledig dag


Ja, min lediga dag.. Dagen startade klockan 08,00 (då hör det till att jag kom ifrån jobbet 22.30). Gjorde mig iordning och for till barnmorskan. Träffade den nya barnmorskan idag, som jag bara pratat med över telefon och som inte imponerat speciellt mycket på mig, men måste faktiskt säga att hon var riktigt gullig. Vi tog prover och hon kunde konstatera att mitt blodvärde hade tagit en drastisk sväng neröver.. Kan bero på att jag dragit ner på dosen järntabletter innan jag egentligen började äta på riktigt. Men nu är hon stenhård att jag måste äta minst en tablett, helst två, per dag. (två är enligt mig en större omöjlighet). Sfmåttet mätte 24 cm och bebis hjärtljud låg på 138. Fick dessutom mitt havandintyg så nu ska jag fylla i hanvandeskapsansökan och skicka in och hålla tummarna att jag får full. Isf har jag inte många veckor kvar att slita. Ska också nämna att vi kliver in i v. 26 idag.. helt sjukt vad veckorna flyger förbi!

Ihelgen så har jag jobbat under tiden har markus (läs markus pappa) lagt klart alla lister överallt. Dessutom köpte vi ett nytt tvättställ som monterades in och lämnade mycket mer plats i badrummet. Slet ut alla fula hyllor och och krokar och det gamla fula spegelskåpet.. Den ruttna lampan måste jag dock leva med någon vecka till, tills vi har hunnit till ikea och fått oss dom nya lamporna och massa annat till toan. Det börjar faktiskt mer och mer likna ett hem.

Ska ta och städa till här hemma och skriva en matlista.. sen ska vi åka och storhandla när markus kommer hem. Måste även åka förbi banken och fixa min internetdosa som har varit ur funktion sedan sisådär en månad tillbaka.

Nä, har fyra dagars slit bakom mig och fyra dagars slit tills det är helg. Det väntar en dagvecka som avslutas på fredag med Max Late Summer Party.. ska hjälpa till och mingla lite bland höjdarna inom branschen :-) Det är 60-talstema, men vi får väl se vad jag kommer i för kläder. Till helgen så ska jag ha en efterlängtad kräftskiva om jag så måste äta själv. Har varit grymt sugen på både kräftor och surströmming nog länge nu.. måste stilla iaf en av mina lustar. Sen ska jag parata med mamma och bjuda in mig själv på en surtörmmingsmiddag.

Nä, nu ska jag städa upp lite här och invänta markus.  Ha en fin dag!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0