day for daddy


idag är det pappornas dag.. så jag skänker min pappa och markus en tanke, världens bästa och världens bästa (blivande) pappa!!

nåja.. gårdagen blev inte så lyckad. vi skulle lyxa till det med en älgfile och potatisgratäng. synd bara att köttbiten jag plockat fram ur frysen inte var någon fin älgfile.. snarare en segig grytbit. suck! snabbtinade upp nå ryggbiffar som legat i frysen (på tok för länge verkade de som). efter tillagning luktade och smakade köttet ruskigt konstigt, så pass konstigt att jag misstänker att det var dåligt.. det luktade typ.. blod? vidrigt. så det blev mackor och bananer till middag istället..

idag å andra sidan ska vi nog göra nått så avancerat som en hamburgertallrik. vad värre är, är att klockan är 16,00 och jag inte har klätt på mig än.. en äkta slapparsöndag med andra ord. och nu ska jag fortsätta denna dag i slöhetens tecken och inte göra ett skit! förmodligen kommer jag inte, överhuvudtaget, klä på mig idag.


imorgon väntar besök hos barnmorskan.. och så förhoppningsvis ska jag lyckas boka en tid så vi kan skriva faderskapspapprena.. tveksamt om jag lyckas. den som lever får se!

Kommentarer
Postat av: Julia

Det är smart att göra bort sånt innan bebisen kommer.. för då vill man mest vara hemma och mysa och det är alltid nån som ska hälsa på och så :)

2008-11-09 @ 22:08:33
URL: http://holio.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0