inlagd på sjukhuset


Ja, äntligen är jag hemkommen.. efterlängtat! har gjort hyfsat många tappra försök att mobilblogga från sjukhussängen men utan resultat, så fort jag skulle posta inläggen stängdes mobilen av. mycket mysko.
hur som helst åkte vi in i måndags för att jag hade en rätt rejäl blödning.. när vi kom upp på förlossningen kontrollerade dom och kunde konstatera efter ctgkurva och ultraljud att bejsan mådde finfint.. värre var de dock med mamma som hade feber, ömmade i rygg/mage, högt blodtryck, en infektion och kissade blod. så dom beslutade att jag skulle bli inlagd! fortsatte att kissa blod, så jag fick åka på röntgen igår som visade att min högra njure är blockerad, så den har nedsatt funktion. detta beror på att lilleman ligger och stryper flödet typ.. ärendet skickades vidare till njurspecialisten som skulle besluta om dom skulle öppna upp gången med en slang (jag besparar er ytterligare detaljer om ingreppet, för det lät inte mysigt). hur som helst, eftersom jag inte har haft speicellt ont och besvärligt så tyckte dom inte att det var värt att öppna upp med slangen, då detta kunde vara ganska besvärligt och skava. så jag har fått en massa mediciner som jag ska käka fram till nedsläpp och sen ska jag tillbaka på kontroll regelbundet, det första besöket om tio dagar.

nåja, nu har jag iaf invigt den snygga bbrocken (som jag inte skulle vilja påträffas död i men dom ändå duger på avdelningen). jag har invigt den inte allt för sköna sängen och förmodligen sitter inte mina höftkulor på samma plats där dom en gång satt..

summan av kardemumman: bb-väskan ska packas. omgående!


Kommentarer
Postat av: Aina

usch det lät ju inge vidare:/ det finns ingen chans till igångsättning om det nu skulle vara så att du börjar må sämre?

2008-11-05 @ 13:22:49
Postat av: Julia

Det är smart att packa bb-väskan.. Det hade inte jag gjort den dagen det satte igång.. Och Niklas har inte så stor koll på mina saker så det var lite smått kaos här hemma när vattnet gick och värkarna kom så tätt så jag orkade inte göra nått..



Hittade din blogg igår :-) Spännande att "följa med".. vet hur jobbigt det är att vänta på bebis, samtidigt som man behöver få vila upp sig, så passa på att njut av lugnet ;-)

2008-11-05 @ 15:20:04
URL: http://holio.blogg.se/
Postat av: ida

lycka till nu med allt! :)

2008-11-05 @ 20:25:22
URL: http://idoomin.blogg.se/
Postat av: Julia

ja förstår det, speciellt när du blivit sjuk. Lät inge kul! Håller tummarna för att du inte ska behöva lida!



jo, vi trivs som fisken i vattnet :)

Jag funderar dock på att läsa AOU2 på distans till våren.. får se hur det kommer att gå..

2008-11-06 @ 09:30:51
URL: http://holio.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0