självmordsbenägen....


råkade, som jag alltid gör när jag ska ta tag i något, fastna framför datorn och tvn.. boven i dramat denna gång var tvn. iaf så hamnade jag framför "s.o.s familj" där mamman påstod att hennes dotter var självmordsbenägen och istället för att skära sig själv klöste hon upp sömmar i kläder och sängkläder och bet sig själv i kinderna (!?!?!?!?)
detta gör mig till ett hopplöst fall..
.. eftersom jag har en väääääääldigt ful ovana (har haft det så länge jag kan komma ihåg) att jag klöser upp mina täcken och kuddar i sömmarna så all stoppning ramlar ur. detta är nånting som jag fortfarande i 21 års ålder håller på med. jag undrar HUR många täcken och kuddar jag har avverkat genom åren...
... jag biter mig i munnen i sömnen (konstigt, jag vet) vilket leder till att jag har öppna sår i hela käften.. och ni kan ju tänka er hur roligt det är att äta och prata när man är typ skinnflådd i käften. detta har blivit ett sånt problem att jag för några år sedan fick en bettskena som jag sover med varje natt. det ni!

med andra ord.. det är konstigt att jag fortfarande är i livet.


Kommentarer
Postat av: Linda

haha, söto :D

2008-11-11 @ 20:45:52
URL: http://lindta.blogg.se/
Postat av: Stina

Jag har fösökt få tag i dig juu :) Ring mig imorgon så ska vi se vad vi kan göra :)

2008-11-11 @ 23:05:13
URL: http://thastajna.blogg.se/
Postat av: ida

det dröjer nog ett tag tills det ploppar ut en bebis från mig faktiskt :P längtar ju dock och man blir ju så sugen då man sitter & läser gravidas bloggar, som din :) då bebisen är ute & ni har kommit i ordning hemma kanske jag & patrik kan komma på ett kort besök?

2008-11-12 @ 10:31:56
URL: http://idoomin.blogg.se/
Postat av: Linda

det är ju helt fantastiskt så, du SKA längta tycker jag :D Hoppas personalen som jobbar är bra, det är verkligen a och o!

2008-11-12 @ 14:42:52
URL: http://lindta.blogg.se/
Postat av: Linda

det är ju helt fantastiskt så, du SKA längta tycker jag :D Hoppas personalen som jobbar är bra, det är verkligen a och o!

2008-11-12 @ 14:42:53
URL: http://lindta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0