Fullspäckat


Ännu en dag börjar lida mot slut. Idag har vi fått en massa saker gjort, nödvändiga saker.
Dagen började vid femsnåret även denna morgon, vi gjorde oss klara och infann oss på vårdcentralen strax baki 08. leo är verkligen ökänd på stället. När vi kom blev vi välkomnade med ett "Nämen heeeeej Leo!" av tjejen i receptionen. En av sköterskan hade till och med tagit med sig några leksaker (som han snällt fått låna av hennes Ludde). Kan bara säga att vi blir behandlade som kungligheter!  När vi var färdiga kom Markus och hämtade oss och vi åkte iväg på ett möte. Sen åkte han till jobbet och vi åkte på bvc. Det var öppen mottagning och det kryllade av ungar där. Leo var i himmelriket och for runt och kände på och flirtade med dom flesta. Vi vägde och mätte honom och han följer sina kurvor perfekt.

Efter bvc-besöket kom Stina och Tuva på besök och vi bestämde oss för att åka i väg till Aronsbadet. Sagt och gjort. Eftersom vi var rätt sega i starten hann vi i princip bara ner och doppa oss i poolen innan vi var tvungen klä på oss och åka i väg på möte nummer två för dagen.

Sen åkte vi hem och vi (som i markus) började knacka kakel. Så nu är det färdigt. Imorgon ska det spacklas. På lördag eftermiddag kommer mamma och pappa. Pappa ska nämligen hjälpa oss att kakla. Som tack för hjälpen hade vi tänkt bjuda på middag, oxfilé. Dom ska övernatta så fogar vi (som i pappa) på söndag. Jag tror det kommer bli bra. Det kan iaf inte bli värre än det var.
Medan Markus har knackat kakel har vi (som i jag) städat. Med andra ord har markus skitat ner och jag har städat upp efter honom. Sen avlutade vi det hela med att bära upp allt krafs till vinden...tillsammans.

Nu finns det bara en sak kvar att göra. Nämligen hoppa i säng. För morgondagen är också fullspäckad.
Dagen rullar i gång med ett besök hos damerna på vårdcentralen. Sen väntar ännu ett möte. Efter det var planen att spendera dagen på Aronsbadet med Stina och Tuva. Sen ska jag försöka lura med mig familjen Björnfot/Larsson.

Nä hörrni. Sängen kallar. God natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0