herrdojjor


Idag har jag varit på skojakt. Jag kan ju inte komma utan skor. Och mina träningsskor användes ett par månader som arbetsskor. Dom luktade sunk och var förstörda och åkte i soporna. Så idag åkte vi till intersport. Hittade reahyllan och fann ett par skor som föll mig i smaken. Ja, dom måste vara billiga, bekväma och aningen snygga och svarta. Det är viktigt. Upptäcker att det är storlek 36. För ett par månader sedan skulle detta inte ha varit något problem. Men efter graviditeten så har fötterna blivit större (!) och det är verkligen ingenting jag hittar på. Det bara är så. Nåja, tillbaka till mina skor. Dom var dessutom nedsatta på 70% och av prislappen att dömma skulle dom då kosta 450:-. Alltså i rätt kurs. Så jag tänker för mig själv att jag borde kunna trycka ner fossingarna och böja på tårna. Då har vi inte längre något problem. Det här har jag gjort förut. Lurat min mamma till att köpa ett par skor i storlek 35 bara för att jag vill ha dom så mycket. Så jag prejade ner fötterna, böjde på tårna och log. "Dom här passar perfekt". Övertygande. Så jag fick dom. Jag tror att dom fick komma med ut på en promenad innan dom låstes in i garderoben... på heltid... innan dom kastades.
Men vilken chock, när dom här verkligen passar. På riktigt. Med utsträckta tår. Dom satt perfekt. Verkligen en boost för självförtroendet. Jag kanske inte har fått så stora fötter.
Glad i hågen går jag till kassan och han säger "Då blir det 135 kronor", "Nä, nu gör du fel. Dom kostade nämligen 450 kronor" och han svarar "Ah, ordinariepris, sen är det 70% på det". Ännu gladare i hågen kliver jag ut ur butiken... Vilket fynd. När jag kommer ut måste jag bara kolla på kvittot för att se att det verkligen stämmer. Jodå, nog är summan allt 135 kronor, 70% rabatt på 450:-. Så ser jag att det är herrskor. Ha ha ha.
Alltså har jag fortfarande lika stora fötter som senast. Fan också. Nu gå jag dessutom runt i herrskor. Det hade varit en sak med killskor, men herrskor.. "Herr". Ordet assosierar jag typ med affärsmän. Med portföljer, långa kavajer och gråsprängt hår. Jag hoppas nu bara inte att jag stöter på en av dessa affärsmän på gymmet. Och jag hoppas vi inte har samma skor.

Nåja, nu ska jag ta en vända till tvättstugan och städa upp där (iklädd mina nya herrskor) och sen ska jag slänga mig i säng. Morgondagen blir en fartfylld sådan. Aktivitet från morgon till kväll. Vi startar med babysång!

God natt


Kommentarer
Postat av: lea

hehe, alla säger det så nu ska det köras på;P haha

2009-09-01 @ 09:52:14
Postat av: Angelika

haha, vad söt du ska vara i dina skor. och idag får jag se dig Live i dom ;-P

2009-09-01 @ 12:38:30
URL: http://angelpuss.webblogg.se/
Postat av: Josefine

haha..you´re not the only one. Här har vi fröken bigfoot, som inte KAN köpa damskor pga storleken ;)see ya soon at tha gym! kram

2009-09-01 @ 16:28:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0