Ensam


För första gången sen Leo kom till världen är jag helt ensam. Mormor snodde med sitt barnbarn i vagnen och gick ut på en promenad till affären. Anna med familj är i backen och åker snowracer (viktigt!). Så jag sitter här hemma och bara njuter av lugnet. Hade även tänkt inta duschen för ett låååååångt och ostört besök innan dom hinner hem.

I lördags så döpte vi lillprinsen i stadskyrkan här i Piteå och det gick jätte bra. Leo var jätte duktig trots att han var dödstrött. Han hann till och med somna till i morsans famn. Efter cermonin bjöds det på smörgåstårta och fika hos mamma och pappa och Leo fick en massa fina presenter!!

Annars tror jag inte att det hänt så mycket faktiskt.. Ikväll ska vi ha systerkväll hos Tessan med lite vin och tillbehör. Det ska bli mysigt! Nä, nu ska jag göra det dagliga besöket på hemnet för att se om det dykt upp nått intressant. Sen ska jag ta en lång dusch och inta soffläge.

Ha en trevlig dag!!


Kommentarer
Postat av: Anna

Oj oj, jag är visst inte så snabb på att svara på kommentarer har jag märkt. Måste skärpa mig!:) Med mig är det bara bra. Lite uttråkad just nu bara.. Hur är det med dig då?



Jasså, så ni har döpt Leo nu. Vad mysigt! Vad har ni mer gjort i helgen då? Kram kram!

2009-02-23 @ 11:59:19
URL: http://annaejk.blogg.se/
Postat av: Linda

imorgon ska vi nog på familjens hus en sväng och på onsdag har vi babysim kl 15, men jag träffas gärna före det för en lunch/fika på stan! för sen åker nog vi hem till mormor och morfar på onsdag em o stannar där till tors eller fre. om onsdag passar bra för dig vill säga :)

2009-02-23 @ 17:11:10
URL: http://lindta.blogg.se/
Postat av: Milo

Hallå! Kikar in och ser att ni hunnit döpa lillkillen redan. Gick allt bra? Gillade han prästen? :) /Milo, Havannah & Ofelia

2009-02-23 @ 21:46:23
URL: http://miilo.blogg.se/
Postat av: Linda

idag kan också passa för oss :)

2009-02-24 @ 08:52:54
URL: http://lindta.blogg.se/
Postat av: Jessica

Såg dig i gallerian i piteå igår, kände inte igen dig förräns jag gått förbi och fick så dåligt samvete i efterhand när jag inte hälsade. Hoppas ni har det bra :)

2009-02-25 @ 10:22:35
URL: http://jesssicaaa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0