dömt att misslyckas


Ja, vi kom i säng kring 2 i natt, med siktet inställt på att Leo skulle sova i sin egen säng, inviga den. Det gick ju mindre bra, det gick inte alls. När han inte kommit till ro och somnat strax efter tre gav jag upp och plockade över honom till våran säng och han sken verkligen upp och gav mig världens leende.. Kom till ro och somnade på momangen.
Problemet ligger inte längre hos mamma, jag kan erkänna att jag tyckte att det var mysigt (och bekvämt) att ha honom mellan oss i sängen fram tills han började böka och stöka. Det är inte riktigt lika charmigt att ha han i sängen då han rullar, snurrar, sparkar med benen och slår med armarna. Jag måste i princip sova med ena ögat öppet. Allt för många gånger påträffar jag det lilla livet i min armhåla, sugandes på min näsa (ja, han spottar ut tutten och suger tag i näsan om han kommer nog nära)... Här om natten försökte han gräva ut mitt öga, det var bara tur att jag hade ögat stängt.. Istället för en tom ögonhåla fick jag ett köttsår på ögonlocket. Ja, ni förstår.. Varje morgon som jag vaknar och är vid liv tackar jag högre makter för. Han är INTE lika charmig sovkamrat längre.

Så, mina vänner, har operation: sova-i-sin-egen-säng börjat på riktigt. På tal om vilddjuret så hör jag att han börjar vakna till liv. Bäst att skynda sig dit innan pappa förlorar ett öga.. eller en arm..Inget illa menat, han är världens sötaste.. bara inte att dela säng med:-)

Kommentarer
Postat av: Angelika

Fettisdagen är den 24 Februari, men man kan fuska och äta före.. (enligt mig) Det finns ju att köpa redan nu, och hur gott är det inte med en semla och KAFFE!? ;-) hehe

2009-01-22 @ 13:44:28
URL: http://angelpuss.webblogg.se/
Postat av: Anna

Haha, du det där med att han suger på din näsa mitt i natten lät ju inte direkt som nåt jättekul sätt att bli väckt på!:)



Okej, jamen det stämmer säkert.. :) Jodu, idag har dom faktiskt gjort klart det dom skulle göra för den här gången.. Men dom ska komma tillbaka efter att Johan har rivit en vägg och lite annat. Men skönt att inte behöva rymma från huset imorgon!

Har inga speciella planer för helgen, det enda vi tänkt är att fara till lule på ångsågen där(johan jobbar på ångsågen här i pite..) för att kika på vad dom har för toamöbler uppsatta. Vi måste ju som handla nästan allt vi köper genom ångsågen för att komma undan billigast!

Vad ska ni göra då? Kramar

2009-01-22 @ 16:56:28
URL: http://annaejk.blogg.se/
Postat av: Angelika

Haha, det behöver du inte göra. Ja herregud hur fel det blev när jag sa "det där" :-P



Gå och lägg er tidigare ikväll. Eller så kommer du online på Markus användare så nöter vi cod4, hihi!

2009-01-22 @ 21:32:28
URL: http://angelpuss.webblogg.se/
Postat av: Lisa

Vad duktig du är då som pluggat samtidigt, tror aldrig jag skulle orka det, haha! ;)



Vad skönt att plugga hemifrån sen, få vara hemma och mysa med lillpojken! ;)



Jag jobbade som telefonförsäljare, inte världens trevligaste yrke kan jag meddela, hahah ;) Så jag vill INTE tillbaka nu när jag väl tagit mig därifrån typ ;)



Vi bor i lägenhet, lulebo. Hade gärna haft eget men tyvärr inga pengar till det :( Men i framtiden, då jäääävlarns! ;)

2009-01-22 @ 22:35:04
URL: http://pluppi.blogg.se/
Postat av: Angelika

Elit på Måndag? hmm, det var väl att ta i.. Kommer nog ta några månader innan jag lärt mig gå ner för trapporna och sen inte flåsa som en hund :-)



Men om vi tar oss nån promenad då och då så kanske man kommer i bättre form. är ju en bit mellan bergis och eran lya :-)

2009-01-23 @ 08:13:31
URL: http://angelpuss.webblogg.se/
Postat av: Angelika

Men oj! Vad pinsamt trög jag var nu =P

Skyller på att jag var trött! hihi



Ja men tack, vi får det säkert jätte trevligt. Bara att ni kommer dit om ni får det tråkigt! :-)



Vad ska ni göra i helgen förresten? Spela Cod4? höhö

2009-01-23 @ 09:56:55
URL: http://angelpuss.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0