Framsteg


Tänkte hinna snöra in ett inlägg innan lillemannen ska utfodras och Let's dance börjar om!

Igårkväll så gick vi och la oss i tid eftersom vi skulle vakna till alarmet. Leo somnade utan större problem i sin säng... Jag å andra sidan hade ruskigt svårt att somna. Låg och läste till sent in på natten.. när jag äntligen lyckades somna så vaknade såklart Leo för en slurk. Men som tur var så somnade han om i sin säng (!!!!) direkt. Sen vaknade han när pappa kom hem vid 06 och då somnade han däremot inte om. Så då fick han komma över till våran säng. Vilka framsteg! :-)

Idag kom Terese och barnen hit och vi begav oss ut på stan, avrundade det hela med ett besök på Kioskpiraten och inhandlade det sedvanliga helgslisket:-) Sen har vi haft Elin på besök,mera kaffe och surr. Det var trevligt! Nu ska vi se Let's dance och hugga in på godispåsen,,, Sen ska vi se film, den första sen Leo föddes:-)

Trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Maria & Oskar

Ja, alltså det är ju en modersmjölkersättning så den måste ju blandas i flaska. Jag ammar allt som kommer ut och sen får han resten på flaska. Det är i den flaskan ja blandar bifidus. Även om du helammar så finns det ju en sorts flaska som känns som ett bröst så att det inte blir "tuttförvirring". Vi använder MAM:S Ultivent. Förebygger magknip också eftersom att det inte kommer in så mycket luft i bebisen när han äter. Helammar du eller?

2009-01-23 @ 23:26:59
URL: http://lose.blogg.se/
Postat av: Lisa

Precis, inte alltför roligt jobb med andra ord! ;)



Ihelgen blir det ganska lugnt. Jag, Anne (en kompis) och barnen tänkte ta en promenad till antingen Leos lekland imorgon eller så går vi bara till storheden och strosar runt, så trevligt! :) Annars vette tusan, middag hos svärmor och bara ta det lugnt :)



Vad händer för eran del? Nånting kul inplanerat? :)

2009-01-24 @ 00:16:55
URL: http://pluppi.blogg.se/
Postat av: Lisa

Föresten, hon som skrev innan mig nämner en viss flaska och den har vi också, skitbra och lätt att rengöra eftersom man även kan ta lös botten! ;)

2009-01-24 @ 00:18:08
URL: http://pluppi.blogg.se/
Postat av: Maria och Oskar

Jag ammar allt som kommer ur, kanske sex gånger per dygn men han behöver mera så han får kanske 5 flaskor ersättning med 100 ml i varje, varje dygn. Bifidus har då verkligen hjälpt oss i alla fall. Nu är han snäll dygnet runt, hur go som helst. Det var som att gaserna försvann på samma gång. Och nu bajsar han lös avföring 3-4 ggr per dygn. Han mår verkligen bra av det... Haha, kanske var det du som låg och skrek i rummet intill? :) Haha, grabben föddes 21.09 den 6 december och vi lämnade BB kl. 12.00 dagen därpå. Så vi var där väldigt kort tid! Går allt bra annars med prinsen?

2009-01-25 @ 11:49:42
URL: http://lose.blogg.se/
Postat av: Angelika

Tjabba! Inte tror jag ni har hunnit nöta nå Xbox med allt besök ni haft? haha..



Nu är vi hemma igen. När ska vi ta o umgås nå? Löning på Tisdag, är du på?

2009-01-25 @ 17:14:06
URL: http://angelpuss.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0