Flitig


Vi har hunnit vara i väg på BVC för vägning, vågen stannade på 4970 gr.. SÅ nära 5 pannor. Kurvan går spikrakt upp och han börjar närma sig mittersta linjen på normalkurvan.
Ska testa intensivamma och öka mjölkproduktionen för att testa om han blir mindre knorrig på kvällarna. Han har ju en tendens att ligga och knorra en hel del innan han tillsist somnar. 
Har dessutom hunnit slå i gång en tvättmaskin och ringt pastorsexpiditionen. Men dom hade lunchstängt, antar att prästar och prästinnor också måste äta.. Så får helt enkelt ringa tillbaka efter klockan 13.
Och klockan är inte ens 12.30...... Vid den här tiden brukar vi fortfarande befinna oss i sängen i djup dvala.

Igår hade jag och Leo en heldag med Stina och Tuva. Dom kom hit kring två, sen begav vi oss ner på stan. Mötte upp med Leos gudmor Emma som var och shoppade i stan.:-) Efter vi gjort några stan så sa vi hejdå till Emma och lämnade henne hos frissan och vi begav oss hem, med ett stopp på godisaffären (såklart). Vi skulle se film.. men det slutade med hockey. Trevligt var det iaf;-)

Nä, nu ska jag ringa mäklaren! Flitets-lampa lyser över mig. Kanske får man nånting vettigt gjort idag ändå. Hej så länge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0