DATE


Idag så strålade jag och Leo samman med Stina och Tuva och gick en prommi runt sjön. När vi var klar gick vi hit och surrade bort hela dagen. Sen kom även Jonas och joinade oss.. slutade med lite mat och fortsatt skitsnack! När dom åkte hem var det dags för Leo att hoppa i säng och det gick allt annat än smärtfritt. Han grinade, grinade och åter grinade... helt hopplöst otröstlig och helt hysterisk. Efter att ha skrikit rakt ut i 45 minuter somnade han av ren utmattning, vaknade igen efter en timme, lika otröslig. Efter att ha dragit alla trix ur skjortärmen..igen, bestämde jag för att smörja tandköttet med alvedon. Han somnade inom 7 minuter. Vaknade igen.. men lite mindre ledsen denna gång. Ammade honom men istället för att äta halvgnager han bara och det är märkbart att det irriterar i munnen. Kommer nog bli en lååååång natt, och än har den bara börjat.
Jag känner mig dessutom trött och sliten..Så jag ska göra en kvällsmacka sen ska jag hoppa i säng och hoppas på nån timmes sömn i varje fall. Det är inge roligt att se lillprinsen såhär..

... något annat som inte heller är nå kul är att jag går runt och luktar som en 12årig flicka.. denna lukt framkallar även huvudvärk. Allt detta på grund av ett missöde på hygienavdelningen på ica maxi. Min vanliga deodorant fanns inte, så jag var tvungen att byta sort. I ärlighetens namn var jag inte speciellt engagerad och tog en som jag tyckte såg festlig ut.. Hade aldrig sett den förr så tänkte att det var en ny "smak" från rexona. Rosa kork och allt! Jag borde iaf ha läst på etiketten men nä, jag la den i kundvagnen utan att ens ägna två blickar åt den. Idag såg jag att den hette Rexona Girl och att döma av den rosa korken kunde den ju egentligen inte vara inriktad till någon annan än den yngre åldersgruppen tjejer. Det var en deo i riktig DATE-anda. Då kan ni ju bara tänka er hur jag luktar.. och starkt luktar det. Jag bara väntar på att mina armhålor ska börja protestera... Vet inte ärligt om den här lukten är bättre eller sämre än svettlukt. Jag överväger starkt att göra ett besök i duschen och skona min armhålor...och min näsa, framför allt min näsa.

Nä, sängen var det. Vi hoppas på en god natt!

Kommentarer
Postat av: Angelika

hahaha. jag köpte ju date parfymen i ren panik för någon vecka sedan! kostade ju endast typ 30 kr =P hihi.. Mysig dag ni verkar ha haft :-)

2009-04-01 @ 17:59:08
URL: http://angelpuss.webblogg.se/
Postat av: Stina

Nej... jag har oxå köpt den men inte använt den ännu... Typiskt... Blir väl att kasta den i soporna..

2009-04-01 @ 21:12:44
URL: http://lillstinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0