Gallej


Onsdagmorgonen startade med att vi käade frukost ihop sedan åkte markus i väg med prinsen, jag stannade hemma. Under tiden dom var och rantade runt passad jag på att bara vara för mig själv och få lite egentid. När jag var mer än uttråkad bestämde jag mig för att storstäda till steron på absolut högsta möjliga volym. Det var faktiskt riktigt roligt att städa. Sedan passade jag på att ta en lång dusch i lugnan ro och gjorde mig i ordning. Fyra timmar senare kom resten av familjen hem och vi åkte ut på storheden och fikade, köpte ett spel och enn ny kudde åt Leo vidare till Barnens Hus. Sen åkte vi hem och gick in till stan en sväng och sedan avslutade vi dagen på Elgiganten. Sedan skyndade vi oss hem och snörde i oss lite mat. Strax efter fem anlände mamma och pappa. Jag, mamma och Leo gick till Johanna som fixade fripporna. Om inte jag hade varit och gjort ett försök att färga håret själv så hade vi varit därifrån betydligt snabbare och jag hade varit supersnygg i håret. Vad vi än gjorde så blev färgen supersnygg i botten och grågrön i längderna. Så det hela slutade med att hon rödpigmenterade hela håret... igen. Sen gjorde vi det ljusbrunt med ganska mycket röda toner i.. allt för att det inte ska bli grönt. Blev iaf ljusare, målet med besöket var uppnått! Och om nån vecka så gör vi ett nytt försök att bleka upp slingor.

Igår fick vi sovmorgon till halv tio. Sedan steg vi upp och for på återvinningen, därefter åkte vi till Toyota och kollade in den nya avensin.. och provkörde:-) Jäkligt fina, blir defenitivt en sådan om några år.. tills dess duger svarta faran mer än bra!! På kvällen så åkte vi till Robba och Angelika på kalas, vi firade Robba som blev hela 28 år. Det var super trevligt! Vi kom också fram till att det skulle anordnas en barnfri tjejmiddag. Måste bara vänja mig vid tanken:-)

Dagen har gått i lugnets tecken. Jag har gjort bort lite måsten och gjort en matlista. Så vi ska åka och handla så fort Leo vaknar ur sin förmiddagslur vilket inte borde vara så fasligt långt borta! Sedan ska vi hem och laga mat, och hinna mysa lite innan Markus går på sin natthelg. I natt jobbar han 21-06.. lördag och söndag 18-06. Tror ni vi kommer ha en trött pappa?! Därför ska jag och Leo bege oss härifrån på både lördag och söndag så han får sova i lugn och tro. Leo har ju en tendens att leva om;-) Ikväll ska jag och Leo ha en riktig myskväll med chips, godis och dricka.....i sängen framför tvn. Jag ska göra ett ärligt försök att ta mig i genom Lets Dance men jag har inga höga förhoppningar. Känner att jag har lite sömn att ta igen, har nattugglat alldels för mycket;-)

Nä, nu ska jag göra mig i ordning så vi kan åka i väg då lilleman vaknar. Trevlig helg!!

Kommentarer
Postat av: Anna

Okej, just ja du är ju eller har varit mörk! Har ju inte sett dig i verkligheten men på bild, fast då jag tänker på dig så blir det automatiskt att du är blond!:) jag har ju också lite hårbekymmer... Men kan inte ta tag i problemet förrän badrummet är fixat och jag får en ordentlig spegel att stå framför.. Jag är ju ljusbrun jag, eller rättare sagt - har varit. Nu har färgen blekts så förjävligt mycket och jag kan lova dig, det är INGEN vacker syn. Så mitt hår ska också blekas såhär framåt våren/sommaren :)



Jadu ikväll blir det bara att slöa framför tvn.. Let´s dance antar jag. Och imorgon ska jag vara med tjejerna och se melodifestivalen. Vad blir det för dig då?:) Kramar!

2009-03-13 @ 18:56:51
URL: http://annaejk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0