04.00-mysteriet


Vi har knäckt sjukmysteriet. Diagnosen är: tre dagars febern. Han hade hög feber i tre dagar i och med att febern sjönk så fick han utslag. Som han har kvar.
Iaf så är han fortfarande inte sitt rätta jag, han är fortfarande vääääldigt grinig och gnällig. Dessutom tror jag att han är i sin första trotsålder?!?! Kan det vara möjligt???? Så fort han inte får som han vill och man säger "nej" så skirker, grinar, hoppar och kastar han sig. Och han ger sig verkligen inte. Han gör verkligen tappra försök. Tur att vi är två och har då dubbelt så långt tålamod! Idag så skrek och kastade han runt i 20 minuter över att han inte fick borsta tänderna själv.

Iaf, till rubriken. Under tiden Leo har varit sjuk har han sovit mellan oss, och när han har bökat under natten så har han fått en vällingflaska för att somna om. Det här har alltid inträffat vid 04. Och de sista nätterna, då han varit feberfri har han fortsatt vakna vid 04, helt hysterisk är han. Han är fast bestämd om att komma upp, och när man inte tar upp honom utan lägger honom ner i sängen igen så blir han gaaaaalen.
Jag är ganska säker på att det här har blivit en typ av rutin. Han är van att få äta (snutta) och få komma över i våran säng för lite närhet.
Så i natt bestämde jag mig för att ta faijten. Det slutade med att han somnade om i sin egen säng klockan 05. Förhoppningsvis behöver jag inte bråka lika mycket i natt.

Idag är det jobbdag 2 av 4. Men först ska vi åka och handla lite mat och springa på lite affärer. Hej så länge!


Kommentarer
Postat av: Josefine

jo..d e rätt trist..okej om man ser matchen irl, men att lolla en match på tv e nog bland d tråkigaste som finns! haha..ahh...trodde du skulle jobba stängning, annars hade vi ju hört av oss! men d blir fler tillfällen :) o ang Leo.eller sjuka barn allmänt. Bland d största misstaget man kan göra är att ta upp dom från sin säng på natten pga sjuka o ändra rutinerna..för de nappar på det direkt, så räkna med en vecka eller två innan allt är som d ska vara..enda gången vi låtit challan sova i våran säng/vårat rum är när han hade magsjuka..annars är d egna sängen all times som gäller för bådda. Adrian smyger ju alltid in till oss på natten, då får han vara en stund, sen tillbaka. hårt men ett måste för allas skull! ;) för övrigt är ni en riktigt busy family! haha..nå..jobbar som sagt bara 2 v till..sen jävlar ska ja va social! ni kommer bli less mäh..hähäh..:) kram!

2009-11-20 @ 14:11:13
URL: http://emjowa.blogg.se/
Postat av: Josefine

och det låter som 1 års trotsen...bara härda ut.kommer inte ihåg hur vi hanterade det, mer än att han fick tjura...bryr man sig inte så är d ju inte så roligt vettu ;) han trotsar inte vid matbordet?

2009-11-20 @ 14:16:22
URL: http://emjowa.blogg.se/
Postat av: Josefine

haha...börjar kännas som att d hade varit enklare att maila..=P helgen jobbar robert fm 6-18 lör o sön. så ja ska sysselsätta mig m träning,leta julgardiner..hälsa på hannah o lasse om dom e hemma, jobba m MK...men på söndag ska vi faktiskt se Betner på KH.kanske bio ikväll..får se vad vi orkar med :)

2009-11-20 @ 14:18:24
URL: http://emjowa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0