Nr tvåan......


.......är INTE på väg :-) Med andra ord, inga syskon. Så förhoppingsvis ska jag inte bli tjock!!! Det är något helt annat!

Iaf så hittade jag den största verkliga svenska spindel jag någonsin sett i mitt 22åriga liv. I mitt vardagsrum på fönsterbrädan. Jag har lite av en spindelfobi. Egentligen allt som kryper... Detta kan nog härstamma från en gång, när jag var något yngre och tyckte att det kittlade i tröjan. Bak i nacken. Vad hittar jag? Jo, en sån där stor spindel med långa ben och liten kropp. Panik utbröt.
Iaf, till dagens spindel. Den hade långa ben. En stor äcklig kropp. Och den såg elak ut. Jag förberedde mig mental och tog sedan skon och dödade den. Jag hörde hur det knastrade.. Trots detta spretade benen. Jag antar att det var det berömda dödsrycket. Nu ligger han iaf ut i soporna. Så regnar det även imorgon, feel free to blame me.


Måste bara berätta om min mamma.
Igår så ringde hon och meddelade att hon kokat en soppa kvällen före. Så hon hade messat (!) Emma och frågat om hon kunde ta med den till mig. Det kunde hon såklart. När hon kommer med påsen så innehåller den en soppa, en påse med extra pasta och ett kuvert med uppmaningen "Här får ni en liten slant att köpa ett gott bröd. Kram mamma". Jag har verkligen världens mest omtänksamma mamma. Hon är i särklass världens bästa!!!

Här på Östramalmgatan pågår storstädning. Bäst att fortsätta så jag blir klar någon gång...

Kommentarer
Postat av: Angelika

Älskade mammor, vad skulle vi göra utan dom?! Ja och papporna också då såklart också :) Händer idag? Puss

2009-10-16 @ 09:41:40
URL: http://angelpuss.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0