Leolös



Idag började dagen tidigt eftersom Leo skulle vara på dagis redan halv nio för att vara med och äta frukost. Men eftersom han just ätit välling så åt han inte vidare värst mycket. Men en macka och lite gröt fick han minsann i sig.
Eftersom det gick så bra åkte vi därifrån idag och kom igen vid 12. Då låg han och sov ute i vagnen. Hon hade bara lagt ner han i vagnen och då hade han somnat! Allt hade iaf gått jätte bra och han hade målat en teckning och kramat och pussat på alla barn. Man blir så stolt när han är så himla duktig våra storkille!!
Imorgon ska vi köra på samma pass, 8.30-12. Undertiden Leo är på dagis ska jag passa på att göra stan! Jag fick en vääääääääldigt bra lön, minst sagt. Det är alltid kul! Så Leo ska få sig lite välbehövliga dagis och ute kläder.

Nu ska jag däremot börja rulla mot jobbet. Vi hörs!

Kommentarer
Postat av: Linda

ja, men mamma ska dit på söndag, så då ska hon få köpa dom! om nu den affärn har öppet på söndagar?? vet du förresten vars den affärn är? för visst ska det vara nånstans vid gränsen??

ja, det är skitsvårt med utekläder!! men bara testa sig fram, dock dyrt att göra det :o

2010-01-14 @ 20:03:54
URL: http://lindta.blogg.se/
Postat av: Angelika

Nå vad roligt att höra! Visst blir man stolt över ens barn när man får höra en massa positiva saker :-) Kan tro att han charmar ALLA, sötungen dära! Hoppas du hittade både dig och leo nånting fint på stan ;-) Vi MÅSTE ses snart! Puss

2010-01-14 @ 20:54:18
URL: http://www.CrazyAngie.bloggplatsen.se
Postat av: Milo

Vad roligt att läsa om Leos inskolning, och att han trivs på dagis. :) Snart är det dags för lilla Ofelia också, det blev lite uppskjutet då havannah har varit hostig.

Ha det bra, och hälsa Markus!

2010-01-15 @ 22:31:16
URL: http://miilo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0